Pol Rius militarà a Nacional Catalana després del seu primer any com a blanc-i-blau

636

El primer equip de les Seccions Deportives Espanyol, amb el martorellenc Pol Rius en les seves files, serà de Nacional Catalana la propera temporada. Després de militar per primer cop al conjunt blanc-i-blau aquest curs, amb un camí de quatre temporades al Club Esportiu Noia al darrere, el martorellenc ha aconseguit el primer ascens amb la nova samarreta.

L’equip blanc-i-blau, que el curs passat va quedar a les portes, va preparar la plantilla per segellar l’ascens a Nacional Catalana, la categoria de bronze catalana, i finalment l’ha aconseguit. El procediment, però, ha estat diferent a l’habitual. Després del confinament i la crisi del coronavirus, en què els esports també han quedat aturats, la Federació Catalana de Patinatge ha decretat finalitzar les lligues que comportin ascensos, com és el cas de Primera Catalana, i sense descensos. El criteri per decidir quins equips ascendeixen és seguir la classificació de la primer volta. Pel que fa al conjunt blanc-i-blau, on hi està Rius, va ser primer a la primera volta, amb un punt per sobre del Reus Deportiu, el que li ha atorgat, automàticament, l’ascens a Nacional Catalana.

Rius admet la satisfacció per pujar de categoria però reconeix que no acaba de convence’l la manera com ho han aconseguit, i fa un cop d’ull a la temporada.

Pol Rius, jugador SD Espanyol

Rius reconeix que quan va parar la competició es trobaven en un molt bon moment i observa l’evolució del grup des de l’inici de la temporada

Pol Rius, jugador SD Espanyol

Inevitablement, explica el martorellenc, ja miren cap al proper curs i pensa en com serà, després de l’experiència de la primera temporada com a blanc-i-blau.

Pol Rius, jugador SD Espanyol

Aquest és el segon ascens en tres cursos que ha assolit la plantilla espanyolista des que es creés l’equip. El primer va arribar fa dues temporades, amb l’ascens a Primera, i ara arriba la Nacional Catalana.