El martorellenc Pol Rius repeteix al Campionat de Catalunya d’hoquei patins

817
Pol Rius

Reus serà la propera parada per al martorellenc Pol Rius (1999), que milita al CE Noia i provarà sort en el segon Campionat de Catalunya consecutiu. Rius és a punt d’acabar la seva quarta temporada a Sant Sadurní d’Anoia i podria tancar-la amb festa grossa: dels vuit millors equips de Catalunya que es donin cita, dos d’ells, els que arribin a la gran final, aconseguiran el bitllet per a l’estatal.

El CE Noia, on milita el martorelenc, ha quedat emparellat amb l’amfitrió, el Reus Deportiu, el club Patí Manlleu i el FC Barcelona. A l’altra banda del quadre, els equips que lluitaran per les semifinals i la final seran el CE Lleida, el Club Patí Voltregà, el Shum Maçanet i el Club Patí Vic. La competició començarà el 26 d’abril i finalitzarà el diumenge 28 d’abril.

Els penedesencs arriben a aquesta cita com el quart millor equip de la Lliga Preferent i ja van tombar el FC Barcelona a l’inici de la temporada. Per a Rius, el perill del Reus Deportiu arriba pel factor pista i admet que el CP Manlleu és un dels favorits a ser campió de Catalunya.

Pol Rius, jugador CE Noia

El CE Noia repeteix per segona temporada consecutiva i segons Rius, la clau de tornar a ser-hi ha estat “la bona sintonia” dins i fora de la pista, un valor afegit que els ha ajudat durant tot el curs.

Picada d’ull a Martorell

Els inicis de Rius com a jugador van ser a l’Hoquei Patins Martorell, i és un club que tot i passar per Olesa de Montserrat, Piera i Sant Sadurní d’Anoia, no deixa de banda. El seu lligam com a entrenador d’un dels conjunts martorellencs l’ajuda a testar en quin estat de forma es troba l’hoquei a casa seva.

Pol Rius, jugador CE Noia

Rius viurà el segon Campionat de Catalunya consecutiu i serà la seva última competició en categoria júnior. Intentar donar la sorpresa i aprofitar l’experiència de l’any passat seran les claus per a una cita que arrencarà el proper divendres.