El martorellenc Pol Sánchez viatja a Lleó per lluitar pel segon estatal consecutiu

445

Lleó serà la propera parada per al jugador del cadet B del FC Barcelona d’handbol, Pol Sánchez. El martorellenc tornarà a provar sort en un Campionat d’Espanya i ho farà per segona temporada consecutiva. El curs passat, en categoria infantil, va assolir la fase final, una fita que intentarà repetir i graduar-se en una cita on s’enfrontarà amb equips d’arreu del territori. Fa dues temporades, va quedar eliminat en els sectors previs a la fase final.

A Lleó es posarà a prova amb el Balonmano Astillero, el Málaga Los Olivos, l’AD Carballal gallec i els amfitrions, l’Ademar de Lleó. Els blaugrana han quedat enquadrats al sector B, però n’hi ha set més, dos d’ells a Catalunya (Sant Joan Despí i Granollers). Els blaugrana viatjaran a Castella i Lleó per aconseguir guanyar el primer lloc. Els vuit guanyadors de cada sector accediran a la fase final del Campionat d’Espanya, que es disputarà entre el 29 de maig i el 2 de juny.

Actual campió d’Espanya

El martorellenc ja sap què és guanyar un estatal, i és que el curs passat va fer-se amb la medalla d’or del campionat d’Espanya infantil que es va celebrar a Gijón. Els blaugrana, que assolien la fase final després de guanyar el sector territorial que es va disputar a la CE Joan Gamper.

Enguany, i com a cadet de primer any, tornarà a enfrontar-se a jugadors de segon any, un dels factors que fa dos cursos els van deixar fora de la fase final, contra l’Agustinos d’Alacant.