El martorellenc Salva Ferrer militarà a l’AC Spezia i es desvincula del Nàstic de Tarragona

805

L’AC Spezia de la Sèrie B, la segona divisió italiana, serà el nou destí del jugador de Martorell Salva Ferrer. El central hi arriba després de passar les dues últimes temporades a cavall del Nàstic de Tarragona i el filial tarragoní, el CF La Pobla de Mafumet.

Ferrer coneix a la perfecció la Segona Divisió B i també la Segona Divisió A, on va debutar a mitjans el mes d’octubre, davant el Cádiz CF. En total el curs 2018-2019, l’any del seu debut a Segona Divisió A, ha disputat 21 partits oficials i ha jugat 1500 minuts. Tot i allargar el seu contracte amb l’entitat tarragonina fins el 2021, Ferrer s’hi ha desvinculat i fa via cap a l’AC Spezia, un club de la Sèrie B que engega la temporada amb la intenció d’ascendir a la Sèrie A.

L’objectiu de Ferrer era el de mantenir-se en un equip de Segona Divisió estatal, però l’oferta del club italià de fa dues setmanes ha estat molt atractiva. El defensa martorellenc ha signat per quatre temporades a Itàlia i a partir de la propera setmana passarà les proves físiques i s’incorporarà als entrenaments.

Martorellenc de l’any

El futbolista i la seva vinculació amb Martorell es manté d’una manera molt estreta. Fa quatre cursos, va formar part del primer equip del Club de Futbol Martorell, quan encara era jugador de categoria juvenil i va ascendir a Segona Catalana. Per altra banda, va ser reconegut com l’esportista de l’any 2018 en la Segona Nit de l’Activitat Física i l’Esport que va promoure l’Ajuntament de Martorell.