El Martotren torna al recinte firal de Ca n’Oliveras amb novetats i més superfície expositiva

684

L’associació dels Amics del Ferrocarril de Martorell porta un any més la gran cita amb les maquetes ferroviàries a Ca n’Oliveras el dissabte i diumenge de Fira de Primavera. El Martotren s’ampliarà enguany fins els 1.800 metres, inclourà 50 parades i un ampli dispositiu de maquetes modulars. Destaquen com a novetats la instal·lació de noves maquetes de trens Lego i el naixement d’un club de maquetes d’escala 0.

El Martotren amplia enguany superfície en 200 metres i arriba quasi als 1.800 per presentar maquetes en escales N, H0, 0, 1, LGB i un circuit de Lego. També hi haurà un mercadet de material nou i usat relacionat amb el tren, amb llibres, gorres, txapes, vagons, màquines i vies, i una cinquantena d’estands de fabricants i professionals del món ferroviari a escala.

Jordi Espaulella, president dels Amics del Ferrocarril, comenta que “la mostra ha anat creixent amb el temps, i per aquest motiu la vam desplaçar del mes de juny a la Fira de Primavera. Abans era més específica, i ara l’orientem cap a tothom: infants, adults, col·leccionistes i aficionats”. Espaulella explica que una de les novetats serà “la presència d’un club d’aficionats a les maquetes escala 0 que s’està creant”.

El Martotren se celebra dissabte 23 i diumenge 24 d’abril a Ca n’Oliveras amb entrada lliure. L’horari d’obertura serà de 10.00 a 20.00h el dissabte i de 10.00 a 18.00h el diumenge, de forma ininterrompuda. Dissabte, a les 17.00h, se celebrarà a les mateixes instal·lacions un taller infantil.