El masculí del Club Handbol Martorell s’assegura la permanència a Primera Catalana

412
CH Martorell
CH Martorell

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell continuarà una temporada més a Primera Catalana, després de rebre la confirmació de la Federación Española de Balonmano. L’entitat martorellenca, tot i quedar cinquena per la cua amb 21 punts a la classificació, es trobava a l’espera dels descensos compensats i, finalment, jugarà per segon any consecutiu en aquesta categoria.

El Sant Vicenç havia perdut la plaça a Primera Nacional a les pistes, però després de sol·licitar-la un altre cop, ha rebut el vistiplau de la federació, i seguirà a la categoria estatal per ascensos i descensos compensats. En cas de descens, hauria arrossegat el Club Handbol Martorell a Segona Catalana, ha confirmat Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell.

Jordi Florenza, president CH Martorell

La satisfacció a l’entitat martorellenca és màxima i és que, després del debut a Primera aquesta temporada, n’acumularan una més. Florenza, ha expressat que “la permanència que ens havíem guanyat a la pista, ja que no havíem baixat per mèrits propis sinó per compensacions, finalment no serà efectiva i seguirem un any més a Primera Catalana. Hem de reforçar una mica l’equip per no patir tant de cara a la temporada vinent, però l’objectiu seguirà sent la permanència, tot i que de manera més folgada”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Florenza ha apuntat que estaven treballant en un sol escenari, pel que fa al disseny de la plantilla, sense tenir en compte la categoria. El president ha parlat d’altes i baixes, tant al primer equip masculí com al femení.

Jordi Florenza, president CH Martorell