El Mercat de Les Bòbiles es promociona millorant la seva fesomia exterior

1577

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell ha instal·lat un conjunt de lones de colors a dues façanes exteriors del Mercat Municipal de Les Bòbiles. L’acció forma part d’un conjunt de millores que es fan a l’equipament en consens amb l’Associació de Comerciants del Mercat. La voluntat és atraure més públic i fomentar el producte fresc i de proximitat.

Les lones són de diferents tonalitats i se solapen cobrint plenament dues de les quatre façanes de l’equipament: la de la rambla de les Bòbiles i la del carrer de Joan Maragall. Recullen missatges promocionals, com ara ‘Entre tots fem Mercat’, ‘Producte fresc’ o ‘La millor qualitat’, i també hi és present la imatge del Dimoni del Comerç, icona local que forma part de les campanyes de foment del comerç local des de la campanya de Nadal de 2017.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies de l’Ajuntament, Lluís Amat, destaca que l’acció “suposa una millora de la visualització externa del Mercat, ja que ens semblava que les barres de ferro que hi havia per façana eren molt pobres i que representaven una barrera. Les lones actuals conviden més la gent a entrar i a fer les compres al nostre Mercat, que té un producte de proximitat molt bo”.

Lluís Amat, regidor de Comerç de l'Ajuntament de Martorell

Amat reconeix que “des de la Regidoria mantenim reunions periòdiques amb l’Associació de Comerciants del Mercat per millorar l’espai”, i que “l’acció forma part de la bateria de millores que en els tres anys que portem de legislatura hem intentat impulsar”. Fins ara, s’han fet millores en l’àmbit de “la il·luminació, la instal·lació d’aparells d’aire acondicionat i la senyalització interior de l’espai”.

Lluís Amat, regidor de Comerç de l'Ajuntament de Martorell

El regidor avança que abans que en els propers mesos es preveu dur a terme un parell d’accions més: per una banda, millorar l’accessibilitat al recinte comercial des de la zona d’aparcament, i per l’altra, millorar la climatització, a través d’una ajuda sol·licitada a la Diputació de Barcelona i que ja ha estat concedida.