El Mercat Municipal Les Bòbiles sortejarà 600 euros en vals de compra aquesta tardor

555

A la tardor cauen les fulles al carrer i els euros al mercat! És el lema de la campanya que organitzarà el Mercat Municipal Les Bòbiles el proper mes d’octubre. Els paradistes sortejaran un total de 600 euros repartits en vals de compra per premiar la fidelitat dels seus clients.

El Mercat Les Bòbiles sortejarà 600 euros repartits en 20 premis de vals de compra de 30 euros cadascun per gastar en productes del Mercat Municipal. El sorteig es realitzarà el 31 d’octubre i el lliurament de premis el 7 de novembre al mateix Mercat.

Els clients hauran de dipositar el tiquet de compra el seu nom, cognom i telèfon a les urnes que el Mercat Municipal habilitarà a partir del 7 d’octubre.

D’aquesta manera, volen “premiar la fidelitat dels martorellencs que ens compren i confien en nosaltres, doncs sabem que la tardor és una època difícil per a moltes famílies i sempre va bé un cop de mà que et permeti comprar producte de qualitat i alimentar bé la teva família”, ha dit l’especialista en gestió i dinamització del Mercat Municipal, Pilar Gomà.

Horari Mercat
El Mercat Municipal obre dilluns i dissabte, de 8.00 a 14.30h, de dimarts a dijous, de 8.00 a 14.30h i de 17.00 a 20.30h, i els divendres, de 8.00 a 20.30h.