El Mercat Municipal regala vals de compra, lots de Nadal i visites dels Reis d’Orient

392

Amb l’objectiu de dinamitzar les compres de Nadal i premiar la fidelitat dels clients, els paradistes del Mercat Municipal Les Bòbiles sortejaran 24 premis de 50 euros en vals de compra, 30 lots de Nadal i 10 visites dels Reis de l’Orient. També regalaran bosses de compra reutilitzables.

Del 22 de desembre a l’1 de gener, els clients del Mercat Municipal Les Bòbiles podran participar al sorteig de 24 premis de 50 euros cadascun. El 9 de gener es farà el sorteig dels vals i el 16 de gener es lliuraran als afortunats.

Els clients també poden prendre part al sorteig de 30 lots de Nadal, del 4 al 21 de desembre. El 21 de desembre es farà el sorteig i el 23 de desembre el lliurament dels premis.

Activitats infantils

Els nens i nenes podran entrar, del 12 al 30 de desembre, en el sorteig de 10 visites dels Reis de l’Orient a casa seva. El 30 de desembre es coneixeran els guanyadors. A més, l’11 i 12 de desembre es farà un concurs de dibuix infantil amb un petit obsequi per a tots els participants. Els premis del certamen es lliuraran el 19 de desembre.

Bosses reutilitzables

Des del 21 de desembre i fins a exhaurir existències, el Mercat Municipal Les Bòbiles, regalarà bosses de compra reutilitzables als seus clients. Una sola bossa per persona i dia presentant tiquets de compra per valor de més de 30 euros. Es poden sumar diversos tiquets.