El ‘Merkart’ reuneix les mil i una creacions dels artistes locals als jardins de Ca l’Oller

833
Merkart
Merkart

L’associació d’Artistes Plàstics de Martorell ha organitzat aquest dissabte el ‘Merkart’, una vetllada als jardins de Ca l’Oller amb artesania, música en viu, degustació de vins i gastronomia. Un bon embolcall per promocionar les creacions dels artistes martorellencs i els tallers que es duen a terme a l’Escola Municipal d’Art.

Una quinzena d’artistes, entre ells els membres del Club Social Punt de Trobada i de l’associació Arc de Sant Martí, han posat a la venda les seves obres de pintura, escultura, ceràmica, artesania, tranfers en roba, complements, decoració, joieria i fotografia. Els conjunts Bouzouki Dance Beta i The Sad Song han amenitzat la cita amb la seva música en directe, i Xavi Mas Vins Intrèpids ha ofert un tast de vins.

La presidenta dels Artistes Plàstics, Pili Pico, ha explicat que l’esdeveniment volia ser “un mercat d’art on es veiés què fem els artistes de Ca l’Oller i donar l’oportunitat als artistes del poble a donar-se a conèixer. Que la gent baixés a la casa, fes una volta, conegués l’espai i a la gent que formem part de l’entitat”.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

A Ca l’Oller “hi ha artistes que tenen els seus tallers fixos de pintura, ceràmica, costura i fotografia, però si hi ha algun artista que tingui un projecte i necessiti un lloc per fer-lo, pot fer-se soci de l’entitat i desenvolupar-lo dins la casa. També fem activitats externes amb el Club Social Punt de Trobada i amb l’Hospital Sagrat Cor”, ha comentat.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

Pili Pico ha reclamat que “Ca l’Oller és un espai emblemàtic que incita a l’art només entrar. Volem que se’ns doni més a conèixer perquè hi ha molta gent amb moltes idees i moltes ganes de fer coses, i això és molt bo tant per a ells com per al poble”.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics