El Molí Empresa acollirà la jornada ‘Subvencions per a joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil’

645

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell acollirà el proper 20 de juliol, a les 10.00h, la jornada ‘Subvencions per a joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil’. La sessió s’adreçarà a empreses, persones emprenedores menors de 30 anys, gestors i tècnics dels ajuntaments, i estarà organitzada amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El programa Garantia Juvenil pretén reduir l’atur a través d’accions com les subvencions per incentivar i facilitar l’accés a l’autoocupació de les persones joves menors de 30 anys. L’import de la subvenció serà de 9.900 euros per a joves prèviament inscrits a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

La jornada anirà a càrrec d’Àlex Llovet Térmens, cap de Secció d’Iniciatives per a l’Ocupació del Servei d’Entitats d’Economia Social i Treball Autònom Serveis Territorials a Barcelona. El ponent donarà a conèixer l’objecte d’aquests nous ajuts en el marc del programa de Garantia Juvenil, els requisits bàsics que han de reunir les persones i entitats beneficiàries i què s’ha de fer per accedir als ajuts.

Els assistents coneixeran les incompatibilitats amb altres ajuts destinats a la mateixa finalitat, els imports dels ajuts, dotació pressupostària i sistema de pagament i finalment rebran informació d’altres incentius per a persones treballadores autònomes i per a la contractació de joves.

Els interessats en assistir a aquesta jornada poden omplir el següent formulari. Més informació a moliempresa@martorell.cat i al telèfon 93 775 31 01.

Més informació moliempresa.cat