El Molí Empresa col·labora en el 2n programa ‘Start Up Advanced’ d’impuls a projectes innovadors

562

Innobaix i EADA, en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell, tornen a convocar per segon any el programa ‘Start Up Advanced’ de capacitació empresarial per fer créixer negocis. Les inscripcions per a participar-hi es tanquen el 21 de setembre i la primera sessió tindrà lloc el 26 de setembre.

Aquest programa s’adreça a empresaris i emprenedors amb un projecte en funcionament que vulguin impulsar el seu negoci, multiplicar les seves vendes i aconseguir millorar el seu contacte amb els clients. Aquesta capacitació empresarial es realitza en col·laboració amb l’escola de negocis EADA, que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat.

Durant les quatre setmanes que dura la formació, es realitzen 4 sessions de formació general i tres sessions més de mentoratge personalitzat, amb experts en l’acceleració d’empreses. Com sempre, el programa està totalment subvencionat i és totalment gratuït pels participant, però sol.liciten un compromís d’assistència de com a mínim el 85% de les sessions.

La formació serà de 12 hores en quatre sessions, i hi haurà tres tutories individualitzades per participant. La formació tindrà lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat (plaça de Can Suris s/n). La selecció màxima serà de 15 participants.

Les persones interessades hauran d’omplir i signar la sol·licitud, i enviar-la acompanyada de la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa a ccapitan@innobaix.cat . La data límit d’inscripció és el 21 de setembre o fins que s’esgotin les places. La participació en el programa és totalment gratuïta.