El Molí Empresa participa en el cinquè ‘Startup Training’ de capacitació empresarial

387

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa en la cinquena edició del programa de capacitació empresarial de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona Startup Training. El projecte el desenvolupen Innobaix i l’Escola de Negocis EADA, i compta amb la col·laboració dels ajuntaments del Baix Llobregat. Es durà a terme del 10 de maig al 14 de juny al Citilab de Cornellà de Llobregat.

L’Startup Training és un programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores en creixement o amb alt potencial i que s’orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l’organització. Té lloc al Citilab Cornellà, entre el 10 de maig i el 14 de juny, i constarà de 8 sessions de formació de 3 hores cadascuna, a les que s’hi afegeix un workshop de presentació de projectes i dues tutories individualitzades.

Contingut i participants del programa
La cinquena edició arrencarà amb la sessió Idea i oportunitat, per capacitar l’alumne a generar idees noves i avaluar la viabilitat d’un projecte. Posteriorment s’inclouran sessions de màrqueting analític per orientar l’empresa al client i mercat adequats, màrqueting estratègic i model de negoci, lideratge, vies de creixement a través de la internacionalització, innovació i inversió, presentació a inversors i presentació final dels projectes.

El programa va destinat a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa. Els interessats en participar-hi han d’enviar un correu a l’adreça innobaix@innobaix.cat amb les dades de l’empresa, de la persona interessada i una breu descripció del projecte empresarial. La participació és totalment gratuïta.

Linx Consulting, empresa martorellenca participant en l’edició anterior
L’empresa ubicada al Molí Fariner Linx Consulting va prendre part en l’anterior edició. Una de les seves responsables, Montse Diviu, reconeixia que el programa va suposar un abans i un després per a l’empresa i recomana “dedicar una mica de temps a la formació, animo les empreses a participar en futures edicions perquè realment poden adquirir coneixements i experiències per aplicar i millorar el seu negoci”, afirma.