El Molí Empresa posa en marxa dos nous cursos d’auxiliar administratiu i comerç

391
Molí Empresa
Molí Empresa

El Molí Empresa ha posat en marxa els dos darrers cursos dels cinc que s’imparteixen enguany al Centre de Promoció Econòmica de Martorell, el curs ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’ i el curs ‘Activitats auxiliars de comerç’. Tots dos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2018 (FOAP 2018).

El curs certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç’ és el darrer curs FOAP18, iniciat dilluns, 1 d’abril, que s’impartirà a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h, fins al 10 de juliol. El curs ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’ es va iniciar el passat 29 de març 2019 i es realitzarà, de 8.30 a 14.30h, fins al 31 de juliol.

‘Activitats Auxiliars de Comerç’

El curs ‘Activitats auxiliars de comerç’ té una durada total de 310 hores dividides en sis mòduls formatius, corresponents al certificat de professionalitat de nivell 1 amb una durada total de 310 hores, estructurades en 230 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu d’aquest curs és realitzar activitats auxiliars de reposició i condicionament en el punt de venda i repartiment de proximitat, seguint instruccions i criteris establerts, utilitzant l’equip necessari, respectant les normes de seguretat i salut, i prestant, en cas necessari, atenció i informació protocolaritzada i estructurada, al client en el punt de venda o en el servei de repartiment de proximitat.

Un cop finalitzi el curs, els alumnes obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb l’activitat comercial com: reposadors d’hipermercat, reposador, repartidors de proximitat, a peu, embaladors, empaquetadors-etiquetadors, a mà, preparador de comandes i auxiliar de dependent de comerç.

‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’

Aquest nou certificat de professionalitat de nivell 1 tindrà una durada total de 470 hores estructurades en 390 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu és distribuir, reproduir i transmetre la informació i documentació requerides en les tasques administratives i de gestió, internes i externes, així com realitzar tràmits elementals de verificació de dades i documents a requeriment de tècnics de nivell superior amb eficàcia, d’acord amb instruccions o procediments establerts.

Els alumnes poden optar a diferents sortides professionals: operadors de central telefónica, teleoperadors, recepcionistes, classificadors de correspondencia, taquillers, auxiliars de serveis generals, auxiliars d’arxiu, auxiliars d’oficina…

Programació FOAP 2018-19

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2018 (FOAP 2018) per poder impartir en aquesta convocatòria 2018-19 cinc cursos sol·licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l’any 2018, el gruix d’aquests es portarà a terme durant l’any 2019.

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2018, des del Centre de Promoció Econòmica es realitzaran les següents noves especialitats formatives: certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de Magatzem‘ (acabat), ‘Anglès B1’ (ja iniciat), ‘Anglès A1’ (acabat), ‘Activitats auxiliars de comerç‘ (places disponibles) i certificat de professionalitat ‘Operacions auxiliars de serveis administratius i generals‘ (iniciat).

Preinscripcions

Els interessats en alguna de les especialitats han d’omplir el formulari de preinscripció online o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica (camí del Riu s/n) Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessaria.