El Molí Empresa programa una formació en fulls de càlcul per a persones en situació d’atur

690

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i la Diputació de Barcelona van organitzar la setmana passada un nou curs de formació en modalitat online. Portava per títol ‘Fem Comptes, Excel Bàsic’ i estava inclòs dins el programa ‘Martorell Adapta’t’ per a la millora de les competències en el procés de recerca de feina. Hi va participar una quinzena de persones, usuàries del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Martorell.

L’objectiu del curs era dotar els alumnes dels coneixements que els permetin treballar amb l’aplicació Microsoft Excel i que, en finalitzar l’activitat, tinguin capacitat per crear documents en Excel, ceació de fórmules, treballar amb funcions i formatejar el contingut de les dades.

El curs es va estructurar en cinc sessions de quatre hores de durada aproximada, 20 hores en total. Cada sessió es va desenvolupar diàriament amb connexió de 2,5 hores de teoria i correcció de pràctiques a través de la plataforma Meet, i exercicis pràctics als alumnes al llarg de 1’5 hores amb la plataforma Google Classroom.

Oferta formativa transversal ‘Martorell Adapta’t’

En l’edició d’enguany del ‘Martorell Adapta’t’ s’han programat diferents cursos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que han estat en alguns casos reorientats a modalitat online per no aturar l’activitat i continuar oferint als usuaris aquestes formacions dins la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Les accions formatives en període d’inscripció són les següents:

‘Prepara’t per al certificat actic (nivell 1)’: 26, 27, 28, 29 i 30 d’octubre de 2020, de 9.30 a 14.30h.

‘Prepara’t per al certificat actic (nivell 2)’: 9, 10, 11,12 i 13 de novembre de 2020, de 9.30 a 14.30h.

Tots els cursos són gratuïts, donant a tothom la possibilitat d’accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web del Molí Empresa.

Més informació i inscripcions