El Nadal ja és una mica més a prop després de l’encesa de llums

1384
Encesa de llums de Nadal 2019
Encesa de llums de Nadal 2019

Martorell ha activat els llums de Nadal aquest divendres a la tarda amb una doble encesa festiva al pont del Diable i a la rambla de Les Bòbiles. Malgrat la pluja, centenars de persones s’han apropat als dos punts a donar la benvinguda al període prenadalenc, molt esperat pel comerç local. Alhora, s’ha posat en funcionament la pista de gel a la plaça de la Mare Caterina Coromina.

Molts nens i nenes han acompanyat l’alcalde, Xavier Fonollosa, i regidors de l’Ajuntament en el compte enrere i la premuda del botó que encenia els llums. Al pont del Diable, s’ha acompanyat d’una actuació de la Coral del Barri de Rosanes i d’una xocolatada. A l’entorn de la rambla de Les Bòbiles també s’ha repartit xocolata desfeta i s’ha inaugurat la pista de gel, rere del Mercat Municipal.

Moment de l'encesa de llums al Pont del Diable
Encesa de llums de Nadal 2019
Encesa de llums de Nadal 2019

Fonollosa ha definit l’encesa com “aquell moment que inicia el període nadalenc”, una data que és “esperada i que, tot i la pluja, no ha evitat que avui molta gent sortís de casa amb paraigües, entusiasme i ganes”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Llums de baix consum energètic, de tots els colors i formes, ja decoren carrers i places de la població. Un element lumínic que, per l’alcalde, “convida la gent a consumir més, cosa que ens interessa molt per a les nostres botigues de proximitat i els nostres eixos comercials”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En la mateixa línia s’ha expressat la regidora de Comerç, Rosa Cadenas, qui ha dit que “els llums conviden a gastar, a compartir, a regalar i a comprar aquells aliments que portarem a taula”. Alhora, ha dit, “és una bona manera de fer veure a tothom que a Martorell tenim un comerç molt actiu i que ofereix productes de qualitat i de proximitat”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Martorell

La pista de gel romandrà oberta, junt amb diverses atraccions infantils, casetes nadalenques, foodtracks i comerços de Nadal, fins al 6 de gener. Cadenas considera que la nova ubicació és “en un lloc ben visible per patinar i estar a prop de les botigues. Les parades del Mercat repartiran vals de descompte per patinar, i molts comerços obsequiaran vals de descompte i entrades per a les atraccions infantils”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Martorell

Com apuntava la regidora de Comerç, el proper 13 de desembre engegarà la Fira de Santa Llúcia, amb parades de productes relacionats amb el Nadal a la rambla de Les Bòbiles i a la plaça de l’Església.