El Pallejà, el Castellbisbal i el Grup Barna guanyen el Torneig Mini Vila de Martorell de La Mercè

624

El Bàsquet Pallejà, el Club Bàsquet Castellbisbal i el Club Bàsquet Grup Barna van guanyar la XXIa edició del Torneig Mini Vila de Martorell organitzat pel Club Bàsquet La Mercè aquest dissabte. Repartit en tres grups, dos de masculins i un de femení, el torneig va celebrar-se al Pavelló Esportiu Municipal.

Al grup 1 masculí, el CB Grup Barna va guanyar al CB Cornellà (33-59) i al CBiUM (55-53) i va ser el campió d’aquest grup. En el grup 2 masculí, el CB Castellbisbal va imposar-se al CB Martorell i el CB La Mercè i va convertir-se en el primer classificat. En el grup femení, el Bàsquet Pallejà va ser el campió del torneig, en guanyar el CB Castellbisbal i el CB La Mercè.

En l’àmibit individual, es va premiar Dani Iruela (CB Grup Barna) i Adriana Estela (Bàsquet Pallejà) com a millors jugadors del torneig. El conjunt mini fmeení del CB La Mercè va ser guardonat amb el trofeu Fair Play (Joc Net). A l’entrega de premis van assistir l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández.

Memorial Dani Ortiz
En handbol, diumenge es va celebrar la segona edició del Memorial Daniel Ortiz Castro. El sènior femení del Club Handbol Martorell va jugar contra el Molins de Rei i va guanyar per 25 a 17, adjudicant-se la primera plaça del torneig. El club va decidir engegar aquest memorial per recordar la figura de l’ex president de l’entitat, qui va morir fa un any a causa d’una llarga malaltia.