El PAS servirà dissabte una nit vibrant de soul amb Annie B & The London Comunity Gospel Choir

1033
Annie B

El director Bazil Meade i la veu solista Annette Bowen, del prestigiós The London Comunity Gospel Choir, s’uneixen en un nou espectacle amb un repertori sorprenent, ric i variat, que es mou entre coneguts temes del soul més autèntic, passant per temes del funk més clàssic i sense oblidar algun estàndard de gòspel. Hi actuen aquest dissabte, 21 de juliol, a les 22.30h, al Festival PAS del pont del Diable.

Annette Bowen està dotada d’un carisma especial, d’una veu molt característica i d’una qualitat vocal incomparable. Ha estat comparada per més d’un crític amb la mítica Aretha Franklin. El fundador i director del prestigiós The London Community Gospel Choir, Bazil Meade, és tot un referent musical al Regne Unit per la seva tasca al llarg de més de tres dècades liderant el cor i formant a algunes de les millors veus del gòspel i rhythm-and-blues.

El cor va néixer el 1982 i es va anar nodrint amb membres de tots els racons de Londres. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies, autors de la banda sonora del film El rey león i col·laboradors d’artistes com George Michael, James Brown, Sting, Nick Cave, Paul McCartney, Madonna i Tina Turner entre molts altres, el London Community Gospel Choir és una de les millors formacions del gènere gospel-soul d’Europa. L’energia i la força de les seves interpretacions son destacables, y les veus, espectaculars.