El Patge Viu-Viu ha recollit les cartes pels Reis Mags de centenars de nens i nenes

936
Nadalem. Recollida de cartes del Patge Viu Viu
Nadalem. Recollida de cartes del Patge Viu Viu

El Patge Viu-Viu ha recollit aquest diumenge al matí les cartes de molts nens i nenes de Martorell que s’han apropat a la Vila o a la rambla de Les Bòbiles per atorgar els seus desitjos per a aquest Nadal. Els carrers de la Vila, a més, han viscut una jornada màgica on hi ha aparegut un tió gegant i un corral nadalenc, amb tallers infantils i activitats per als més petits.

L’emissari de Ses Majestats els Reis d’Orient, el Patge Viu-Viu, ha arribat a la plaça de la Vila davant l’expectació de més d’un centenar de nens i nenes que l’esperaven amb les cartes a la mà. Precedit per la Martukada, el patge ha estat rebut per l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral. Durant gairebé dues hores, ha rebut un a un a tots aquells infants que han volgut entregar-li la llista de desitjos per als Reis Mags. Tots els nens i nenes han rebut una bossa de llaminadures i xocolata desfeta amb melindros després de poder parlar uns instants amb el Patge Viu-Viu.

Després de passar per la Vila, l’enviat dels Reis d’Orient ha continuat el seu camí cap a la Residència de la Gent Gran de Sant Joan de Déu i la rambla de les Bòbiles, on al migdia ha continuat recollint més cartes dels martorellencs i martorellenques més petits.

Patge Viu-Viu, emissari dels Reis Mags d'Orient

Aquesta jornada ha estat molt il·lusionant per als nens i nenes que avui ja han pogut entregar la carta amb els seus desitjos, i que ara hauran d’esperar fins al dia 6 de gener per saber quins regals els porten Ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran a Martorell el pròxim 5 de gener al vespre.

Desitjos de nens i nenes

 Fira de Nadal a la Vila

Més enllà de la vista del Patge Viu-Viu, els carrers de la Vila s’han omplert d’esperit nadalenc durant tot el matí. Un cop el patge ha continuat amb la seva ruta, un Tió gegant ha aparegut davant l’Ajuntament i ha cagat regals per a tots els nens i nenes que han participat en la bastonada al tronc més famós del Nadal.

Als jardins de l’Enrajolada s’hi ha instal·lat un corral nadalenc amb tota mena d’animals com conills, gallines o cabres. Allà, els petits han pogut veure de prop els animalons, donar un tomb en cavall o participar en diversos tallers de manualitats en benefici a La Marató de TV3.

L’associació de botiguers Fem Vila ha organitzat la seva tradicional Fira de Nadal, traient els comerços al carrer. Els més petits també han tingut l’oportunitat de conèixer el Pare Noel dins de l’Enrajolada-Casa Museu Santacana.