El pati de l’Esplai de Gent Gran La Vila s’omple de música i amistat els dissabtes de juliol

456
Concerts al pati de l'Esplai de Gent Gran La Vila
Concerts al pati de l'Esplai de Gent Gran La Vila

L’Esplai de la Gent Gran La Vila, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, inicia aquest cap de setmana un nou cicle de concerts al pati. Les vetllades tindran lloc tots els dissabte del mes de juliol, a les 18.30h, amb música variada i en directe, berenar i sortejos.

El cicle de concerts al pati ofereix a la gent gran l’oportunitat de seguir gaudint d’estones de lleure i socialització durant l’estiu, ara que han clos les activitats del curs, que es reprendran al setembre i octubre. Una bona manera de seguir en contacte i de passar-ho bé amb cançons selectes i bona companyia, ha comentat Pere Bel, membre de la junta de l’Esplai La Vila.

Pere Bel, membre junta Esplai Gent Gran La Vila

De ben segur que els assistents “es deixaran atrapar per l’encisadora màgia que desprèn l’ombra agradable dels arbres del pati, la música deliciosa, les converses plaents, el berenar, una copa, un refresc i estones de tranquil·litat i felicitat”, ha afirmat.

Pere Bel, membre junta Esplai Gent Gran La Vila

El preu del tiquet és de 10 euros i inclou el berenar i un número per als sortejos que s’hi faran. Cal inscriure’s prèviament al vestíbul de l’Esplai La Vila de dilluns a divendres, de 18.00 a 19.00h. Degut a la capacitat limitada del pati i en compliment de la normativa de seguretat, l’entrada queda restringida a una vuitantena de persones. La resta de socis podran seure a la sala annexa al pati, habilitada amb aire condicionat.