El Pavelló Esportiu Can Cases, seu de la tercera jornada del Campionat Escolar de gimnàstica artística

835

Martorell ha acollit, durant tot el matí, la tercera i penúltima jornada comarcal del Campionat Escolar de gimnàstica artística que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB). Prop de 200 gimnastes de categories prebenjamí i benjamí s’han donat cita en una jornada on s’ha competit en les modalitats de terra, salt i barra. Aquesta ha estat la primera ocasió en què el Pavelló Esportiu Can Cases ha estat l’escenari d’una competició reglada de gimnàstica artística, des de la seva estrena el mes d’octubre.

Un total de 12 clubs (CE Les Moreres, AMPA Escola Santa Maria de Cervelló, CG Esparreguera, La Vinya GC, AE Sant Andreu, CG Olesa, CE Vigym, CG Castelldefels, AMPA Escola Gaudí, AE Fem Gym Sant Esteve, Escola Nadal i Martorell Gimnàstic Club) han estat els participants, amb almenys un gimnasta a cada categoria.

Fins a 6 categories de competició

La jornada ha aplegat 61 gimnastes en edat prebenjamí (60 femenines i un de masculí) i 104 de benjamí (102 nenes i dos nens). Tots ells repartits en sis sotscategories diferents: en edat prebenjamí, han competit en prebenjamí femení A, prebenjamí femení B i prebenjamí masculí. En benjamí, les categories han sigut benjamí femení A, benjamí femení B i benjamí masculí.

El campionat comarcal s’ha disputat en tres franges diferents, en què totes han clos amb l’entrega de diplomes i obsequis als millor gimnastes de cada sotscategoria.

Un bon amfitrió

A banda de competir amb gimnastes, el Martorell Gimnàstic Club ha pres part col·laborant en l’organització de la jornada. Les esportistes que per edat no han participat en aquesta competició han estat les encarregades de guiar els equips en les presentacions i d’entregar-los els obsequis en acabar cada exercici.

La d’avui és la penúltima jornada del Campionat Comarcal de Gimnàstica Artística EScolar que promoi el Consell Esportiu del Baix Llobregat. El passat 26 de gener va donar el tret de soprtida, a Esplugues, i l’han seguit Esparreguera i Martorell. Sant Andreu de la Barca acollirà la última d’aquest calendari i serà el proper 6 d’abril, en edats aleví, infantil, cadet i juvenil.