El Pavelló Esportiu Municipal acollirà un partit de preparació de la Lliga ACB de bàsquet

1245

El proper 18 de setembre el Pavelló Esportiu Municipal acollirà un partit amistós de la Lliga ACB de bàsquet que enfrontarà els equips de l’ICL Manresa i l’Iberostar Tenerife. Aquest partit és fruit del conveni estipulat en l’acord de vinculació del club del Bages i el Club Bàsquet Martorell i formarà part dels actes del 40è aniversari de l’entitat martorellenca. En el terreny esportiu, el primer equip del CB Martorell comptarà un any més amb tres jugadors vinculats de l’ICL Manresa.

Martorell viurà un partit de bàsquet de primer nivell. Així ho ha comunicat l’ICL Manresa que jugarà un partit de preparació al Pavelló Esportiu Municipal. L’equip que dirigeix Ibon Navarro presentarà les novetats de Cvetkovic, Aranitovic, Andric, Cakarun, Suggs i Trapani. El club bagenc disputarà set amistosos abans de l’inici de l’ACB davant el Força Lleida, València Basket, Divina S. Joventut (en dues ocasions) i l’Iberostar Tenerife, a Martorell. Del duel amistós a Martorell encara està pendent de confirmar l’horari del partit i el preu de l’entrada (en cas que no sigui gratuït).

Per segon any consecutiu, el CB Martorell serà l’equip vinculat de l’ICL Manresa. Aquesta vinculació es va segellar l’estiu passat amb la signatura entre els presidents de les dues entitats, Jaume Arnau i Miquel Fusalba, respectivament. En el primer curs, la vinculació va ser únicament esportiva amb la cessió de quatre jugadors del club bagenc a Martorell: Deng Mayot, Guillem Jou, Nil Sabata i Pol Vives (aquest últim va jugar alguns partits).

Mayot, Jou i Jofresa, vinculats

L’ICL Manresa ha confirmat que els vinculats al CB Martorell per a la temporada 2016-2017 seran Deng Mayot, Guillem Jou i David Jofresa. Els dos primers renoven la continuïtat després de ser dues peces clau en la permanència dels martorellencs a la Lliga EBA. La principal novetat és Jofresa, fill del mític jugador de la Penya, Rafael Jofresa. El jugador, de 20 anys, ocupa la posició de base i arriba procedent del MoraBanc Andorra on el curs passat va debutar a la Lliga ACB.

Així, el CB Martorell, amb Adrià Alonso (Sabadell Sant Nicolau), estarà format per Albert Fusalba, Mario Fuentes, Rubén Morales, Marc Bernadí, David Jofresa, Deng Mayot i Guillem Jou (ICL Manresa), Henrique Piedade (Galitos), Álex Hernández (Santurzi), Álex Blanco (CB Castelldefels), Adrià Retrés (CN Terrassa) i Cristian Oliva (CB Santfeliuenc). En la pretemporada també hi tindran cabuda Sergi Lardín i Andrés Hernangómez, del filial. El proper dilluns 22 d’agost, els martorellencs tornen a la feina amb l’inici de la pretemporada.