El periodista Dani Pajuelo presenta a la piscina de La Vila ‘L’Anuari del waterpolo català 15/16’

594

El periodista Dani Pajuelo ha presentat aquest divendres al Complex Esportiu La Vila L’Anuari del waterpolo català 15/16 que ell mateix confecciona des de fa set anys. El llibre conté informació, fitxes i imatges de 37 clubs i de 211 equips federats, entre els quals els del CN Martorell. L’entitat disposarà d’exemplars a la venda a la seva oficina, al preu de 10 euros.

La publicació recull en 164 pàgines informació de 211 equips federats –des dels sèniors als alevins- del waterpolo català corresponents a 37 clubs. Jugadors, tècnics, directius i àrbitres -unes 3.200 persones- són esmentades en fitxes, taules i fotografies. Una tasca “molt laboriosa de recopilació, d’anar als clubs i d’obtenir les dades, i de voler que tothom s’impliqui en la promoció del nostre esport, un fet molt necessari”, explica l’autor.

Set anys d’anuari
Pajuelo és periodista i ha conegut el waterpolo des de totes les perspectives: ha estat jugador durant disset anys al CN Montjuïc, CN Sant Andreu i Waterpolo Askartza, entrenador a les categories inferiors, directiu i àrbitre. En fa set va aventurar-se en aquest projecte engrescat pel periodista Sergi Mas, qui aleshores elaborava L’Anuari del futbol català. Després de dos anys de caminar en solitari, ha incorporat a l’equip el maquetador i dissenyador Kevin Kwik, el fotògraf Joan Seculi i la maquilladora Maite Nieto, i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, de la Federació Catalana de Natació, dels clubs i empreses.

Disponible a l’oficina del CN Martorell
La directiva del Club Natació Martorell, encapçalada per la seva presidenta Eva Rodríguez, ha rebut l’autor, que ha presentat l’obra als equips de base. D’aquesta manera s’ha encetat un període en què a l’oficina del club –situada al mateix Complex Esportiu La Vila- hi haurà exemplars a la venda al preu de 10 euros. L’horari d’atenció al públic és de 16.30 a 20.00h els dilluns i dimecres, i de 16.30 a 18.00h i de 19.30 a 20.15h els dimarts, dijous i divendres.