El Piromusical ‘Estels caiguts’ posa el punt i final a quatre dies de Fira de Primavera

350

El Piromusical Estels Caiguts a la plaça de les Cultures va posar el punt i final a la Fira de Primavera 2016 aquest dilluns a la nit. El darrer dia d’activitats va incloure una matinal lúdica per als més petits, amb un peluix gegant que es va passejar per la plaça de les Cultures. A la tarda, hi va haver cinema infantil i la segona sessió dels Monoladictes amb en Peyu i l’espectacle Planeta I-Neptú.

L’espectacle de llums i sons Estels Caiguts va ser el darrer acte de la Fira d’enguany. El piromusical va homenatjar alguns dels grans artistes de la cançó a nivell mundial morts de manera prematura, com ara David Bowie, Amy Winehouse, John Lennon o Michael Jackson, entre d’altres. Abans, l’humorista Peyu va portar a l’Ateneu Multiespais de Can Carreras l’espectacle Planeta I-Neptú, una paròdia del comportament dels éssers humans a través de la visió d’un extraterrestre.

Festa infantil a la plaça de les Cultures

Al matí, la Festa a la plaça de les Cultures va atraure centenars d’infants i les seves famílies en una de les activitats incloses dins la programació de la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil. Un peluix gegant giravoltant la plaça, jocs, danses i cançons d’en Fefe i Cia van distreure els nens i nenes fins gairebé l’hora de dinar. A la tarda es va poder visionar al Centre Cultural la cinta d’animació Atrapa la bandera.