El polifacètic Alex O’Dogherty concentra a ‘Cosas de esas’ els seus millors monòlegs i cançons

518
'Cosas de esas' Álex O'Dogherty
'Cosas de esas' Álex O'Dogherty

Alex O’Dogherty, artista inclassificable i polivalent, estrella de The Hole i La Bizarrería, actor a Olmos y Robles, Camera Café o Doctor Mateo, porta a Martorell el seu espectacle Cosas de esas. L’actuació serà aquest divendres, 20 d’abril, a El Progrés (22.30h), dins el cicle ‘Monoloaddictes’ de la Regidoria de Cultura. Les entrades a taquilla costen 18 euros i 15 euros anticipades a www.ticketea.com.

Cosas de esas és el títol del seu xou més variat i imprevist. Com el seu nom indica, hi barreja coses d’altres espectacles amb algunes novetats. El millor del pitjor del seu ampli repertori: monòlegs, cançons, bogeries, jocs amb el públic…Amb el seu mini piano, la seva mini guitarra, el seu mini ukelele i les seves “xorrades”, fent el millor del pitjor de la seva carrera, improvisant sobre la marxa o parlant del que si li acudeix en el moment. Cosas de esas és un espectacle interactiu i amb molt d’humor, que farà riure el públic martorellenc.

L’artista polifacètic necessita poca presentació, tenint en compte la seva trajectòria com a actor de cinema i televisió, com a música amb La Banda de la María o Alex O’Dogherty & La Bizarrería. També com a mestre de cerimònia a gales i esdeveniments, i com a monologuista, faceta en la què va debutar l’any 2000.

El passat 13 d’abril va estrenar Muévete, el tercer disc amb la seva banda La Bizarrería. Després de Mi imaginación y yo i El amor es pa ná, aquest nou treball és molt més rock, funk, ple de cançons positives, divertides i molt ballables. Segons explica el mateix O’Dogherty, Muévete és una invitació a ballar, però sobretot, una invitació a fer les coses per tu mateix, a inventar el teu propi futur.