El Premi Vila serà presentat aquest proper dissabte a la Setmana del Llibre en Català

407

La 34a Setmana del Llibre en Català de Barcelona inclourà en en programa d’actes una presentació del Premi Vila de Martorell i de dos dels seus guanyadors. Aquest dissabte 3 de setembre a les 18.00h, Joan Calsapeu i Teresa Amat presentaran a la concurrència els llibres editats de les seves obres guanyadores l’any 2015. Des de Martorell s’organitzarà un grup que es desplaçarà conjuntament en tren per assistir-hi.

Joan Calsapeu, amb El tel de les coses, i Teresa Amat amb Tot ve que s’acaba, seran dissabte (18.00h) a l’escenari número 2 de la Setmana, a l’avinguda de la Catedral. Presentaran els llibres, editat enguany, que recullen les seves obres, guanyadores l’any 2015 en els categories de Millor Poemari en Català i de Premi Local, respectivament. El poeta Ricard García farà la presentació del llibre de Calsapeu i Alba Bohigas s’encarregarà de fer la introducció a l’obra d’Amat.

La gran mostra del llibre en català
La Setmana del Llibre en Català, que enguany se celebra del 2 a l’11 de setembre a l’avinguda de la Catedral (Barcelona) és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes. Inclourà els estands d’editorials i un munt d’activitats: presentacions de llibres, recitals poètics, itineraris literaris, xerrades, animació infantil i promoció de premis literaris.

Desplaçament conjunt a l’acte en tren
La tècnica de Cultura Josefina Canals destaca que “és un honor i orgull poder presentar els nostres llibres i el Premi Vila per primer cop en un certamen tan important”. Per això, “fem saber que volem convidar tots els martorellencs que ens hi vulguin acompanyar. Sortirem en tren de l’estació de Renfe de Can Carreras a les 16.00h, assistirem a la presentació i després farem un tomb per la fira”. La tornada a Martorell és prevista a les 19.38h i, tot i que no cal apuntar-se, la Biblioteca Martorell facilita més informació trucant al 93 775 60 60.