El president Mas visita, divendres, les obres del Centre d’Excel·lència de Formació Professional de l’automoció a Martorell

362

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà demà divendres, 20 de juliol (9.30 hores), les obres del futur Centre d’Excel·lència Formació Professional de l’automoció que s’està construint a Martorell. Els terrenys on s’alçarà l’equipament han estat cedits per l’Ajuntament de Martorell.

En la visita l’acompanyaran la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; l’alcalde d’aquest municipi del Baix Llobregat i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i la presidenta del Consell Català de Formació Professional, Maria Teresa Casanovas.

Protocol de col·laboració a tres bandes
Després de visitar les obres i conèixer els detalls del projecte constructiu, tindrà lloc la signatura d’un protocol de col·laboració entre el Govern, l’Ajuntament de Martorell i algunes de les empreses més representatives de l’automoció catalana (Doga, Ficosa, Gestamp, Nissan i Seat) per l’impuls futur d’aquest equipament.
Un cop formalitzat aquest document, hi haurà parlaments de l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve i del president de la Generalitat, Artur Mas.

El Centre d’Excel·lència de FP d’automoció a Martorell és previst que obri les seves portes el curs 2013-2014, podrà acollir anualment fins a un màxim de 16.000 alumnes i professionals de totes les modalitats d’FP. Serà el primer centre que donarà servei a tot un sector productiu de manera integrada.