El primer equip del CB Martorell ensopega a Arenys i perd per tercera setmana consecutiva

1255

El primer equip del Club Bàsquet Martorell encara no sap què és guanyar en la lliga EBA 2019-2020, i és que després de la tercera jornada, en què va caure a la pista de l’Arenys Bàsquet (70-61), tanca la classificació dels sotsgrup A del grup C amb un balanç de 0-3.

L’encert ofensiu dels locals, amb sis triples en el darrer quart, va sentenciar un partit que es va mantenir igualat durant els tres períodes anteriors. Un parcial de 22-12 al tercer quart i el 17-8 dels últims deu minuts van sentenciar una derrota a domicili, la segona del curs per als de Toni Olivares.

Primera derrota a Primera Catalana

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre al camp de la UD Viladecans (1-0) i va consumar la primera derrota del curs. Els d’Albert Nualart van encaixar un gol a la primera meitat que no van poder capgirar i van acusar la manca d’encert i els desajustaments defensius.

A Viladecans, els blanc-i-vermells van començar amb perill a través de Kevin del Corral, que avisava ben aviat. Guille Gámez també ho intentava en un xut que es perdria per sobre el travesser. I Xavi Marco assistia Jose Balada però també sense fortuna, l’ocasió quedava estèril. A cinc minuts per al descans, el local Fabio no fallava i en la sortida d’un còrner batia Toni Domínguez, que no arribava a blocar el llançament. La primera meitat tenia temps perque els de Nualart ho intentessin des d’una falta que servia Isaac Santaeulària. L’acció acabava amb gol de Guille Gámez des de dins l’àrea, però l’àrbitre l’anul·lava per una falta al porter inexistent.

En la represa, els martorellencs van buscar l’empat molt aviat, però el partit va prendre un ritme més lent que no els va beneficiar. A les acaballes del segon temps, Xavi Marco va creuar un xut que va marxar fregant el pal llarg de la porteria, mentre que Enric Soriano va quedar molt a prop de rematar amb eficiència una falta. Així i tot, el resultat va quedar amb l’1 a 0 i suposa la primera derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell. El tècnic Albert Nualart va reconèixer que l’equip no va mostrar-se segur per endur-se el partit.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Amb aquesta derrota, els martorellencs es queden sisens i empaten a 8 punts amb el FC Martinenc i la UD Viladecans. En futbol femení, el primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre contra el FC Sant Cugat (3-1), amb un golàs de Marta Bonastre de falta directa.

Segona derrota consecutiva a Segona B

El primer equip del Sala5 Martorell va caure per segona setmana consecutiva, en aquest cas a la pista del Futsal Mataró (6-4). Els vermells van encaixar ben aviat i van haver d’anar a remolc durant tot el partit. L’encert ofensiu dels locals va obligar els de Víctor González a remar a contracorrents, però no va ser suficient.

Tot i maquillar el resultat, els martorellencs van caure per segona setmana consecutiva i no han pogut consolidar-se a la part alta. Els martorellencs rebran el FS Salou el proper dissabte (19.30h), després de la presentació de tots els equips del club.

Debut sense premi

En handbol, primera derrota del curs per al primer equip del Club Handbol Martorell, que no va poder segellar una remuntada davant l’OAR Gràcia de Sabadell (28-31) i va deixar escapar els dos primers punts de la temporada. A les Instal·lacions Esportives Municipals, els de Christian Stahringer van veure’s penalitzats per un mal inici, que els va dur a estar set gols per darrere durant la primera meitat.

En la represa, els groc-i-negres van ser molt més incisius en atac i, més sòlids en defensa, van tallar la sagnia dels sabadellencs. Els d’Stahribnger seguien avançant fins que Isma Bodelón, amb quatre gols seguits, va capgirar el marcador. Alexis Martínez, però, va errar dos contraatacs que van privar els martorellencs d’eixamplar la renda.

Un parcial de 0-3 va tornar el domini als vallesans, que tot i patir, van segellar per 28 a 31 el primer triomf de la temporada. Els groc-i-negres tanquen la primera setmana amb derrota i ja es preparen per al derbi davant l’Handbol Sant Esteve Sesrovires de la segona jornada. En clau femenina, triomf contundent (41-17) del primer equip del Club Handbol Martorell davant l’Handbol Molins de Rei.

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell es va estrenar amb derrota en la primera jornada de lliga. Les de Rafa López van caure contra el CN Molins de Rei (9-11) i ja han començat el nou curs.