El primer equip del CB Martorell tomba el Múrcia i aconsegueix el primer triomf de la història del club a LEB Plata

1446
CB Martorell (Svetlana Akimova)º
CB Martorell (Svetlana Akimova)

La primera victòria del primer equip del Club Bàsquet Martorell a LEB Plata va arribar ahir al migdia, en la sisena jornada de competició. Els d’Adrià Alonso van batre el Real Murcia Baloncesto (97-82) i surten, després de cinc jornades, de l’última posició que compartien amb el Zamora.

El partit va estar marcat per la igualtat des del primer quart, on l’intercanvi de cistelles va aixecar el teló. El partit va prendre un ritme molt alt, amb David Jofresa i Alex Mazaira molt encertats des de la línia de 6’75. El Murcia hi contestava amb transicions ràpides i no deixava que l’equip blau dominés en el marcador. En el segon període, Albert Homs prenia les regnes de l’anotació local.

A la represa, el conjunt d’Adrià Alonso trobava més efectivitat en el seu atac i estirava, poc a poc, la seva renda. Els murcians, sense idees en atac, cedien davant la defensa intensa del Martorell. A 45 segons per acabar el tercer període, Xavi Guirao convertia un triple amb què posar el 71-61 a l’electrònic i encarar el darrer quart amb la màxima renda. Vuit punts més dels interiors del CB Martorell sentenciaven el triomf, per 97 a 82. Els blaus jugaran dimecres a la pista de l’Albacete Basket (20.30h).

Cedeixen dos punts

El primer equip del Club de Futbol Martorell es va deixar dos punts al camp de la Penya Unión Deportiva Málaga (2-2). Max Maggath i Xavi Marco avançaven els blanc-i-vermells, que controlaven el partit a més de mitja hora per al final. Les lesions de Michael i Ibra Diop van obligar Albert Nualart a fer canvis en l’equip. Els locals van acostar posicions a 12 minuts per al final. I el toc de fortuna per als de Sant Boi arribava passats sis minuts del 90, quan David Romero feia el segon i segellava l’empat. Aquest empat manté el CF Martorell en primera plaça, a un punt de la Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat, el Sant Vicenç dels Horts 2014 i el Pallejà.

En futbol sala, derrota del primer equip del Sala5 Martorell, que va perdre a la pista del FS Solsona (4-3) i que no aconsegueix les tres victòries consecutives. Els de Víctor González van obrir la llauna a Solsona, però la resposta dels locals i les errades pròpies van fer que els vermells perdessin tres punts a domicili.

Pel que fa al primer equip de l’AE Pares i Mares FS, triomf contra l’Ordal (5-2) que situa els d’Alfonso Peñalba a només tres punts de la primera plaça, ocupada pel Futsal Vicentí Club Esportiu.

Empat que els fa pujar a la taula

El primer equip del Club Handbol Martorell va empatar a 31 contra l’Handbol Ràpid Cornellà, un dels rivals directes en la lluita per sortir de la part baixa de la taula. El punt aconseguit a Cornellà permet als groc-i-negres pujar fins l’onzena posició, amb quatre punts.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Martorell va imposar-se al Waterpolo Garraf en un contundent 22 a 1 i en rugby, derrota del femení del Rugby Club Martorell contra el Tarragona, 33 a 7.