El primer equip del CF Martorell emprèn el vol a Primera Catalana amb el debut a casa

817

La lliga per al primer equip del Club de Futbol Martorell arrenca aquest diumenge al Complex Esportiu Torrent de Llops (12.00h). Els d’Albert Nualart rebran el CF Can Vidalet i volen començar colpejant dos cops i sumant els tres punts a casa.

Els blanc-i-vermells arriben a la primera jornada després d’un empat contra el Club Esportiu Europa (1-1) en l’últim amistós de la preparació. Durant la pretemporada, que va començar el passat 5 d’agost, els martorellencs han perdut en dues ocasions, a casa, contra el Centre d’Esports Manresa i la UE Vilassar de Mar, i han guanyat davant la Unió Esportiva Sants i el filial de la Unió Esportiva Llagostera.

Una plantilla renovada

El conjunt martorellenc ha incorporat cinc cares noves: Kevin del Corral, Adrián Arenas, Edgar Álvaro, Jordi Pérez i Jordi de Sande. Els nous jugadors blanc-i-vermells es van incorporar a l’equip des de la primera setmana d’entrenaments per preparar la tornada. L’equip manté el gruix de jugadors que han aconseguit els dos ascensos des de Tercera Catalana les dues últimes temporades.

Després d’analitzar les setmanes de preparació, l’entrenador del CF Martorell, Albert Nualart, ha admès que la plantilla s’ha posat a punt d’una manera satisfactòria per a ell.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Sobre els espluguins, Nualart avisa de la seva exigència i de l’experiència amb què compten, així com de la necessitat de sumar des de ben aviat.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La propera jornada, els martorellencs visitaran la UD Vista Alegre, a Castelldefels. Pel que fa a l’entrada als partits d’aquest any, enguany s’ha fixat un preu de 5 € a tots els camps de Primera Catalana. El Club de Futbol Martorell ha engegat una campanya d’abonaments de 70 euros per temporada. Els jubilats o els cònjuges dels abonats gaudiran d’una rebaixa del 50%. Els socis, a més, tindran de descomptes en comerços martorellencs gràcies al seu carnet d’abonat.