El primer equip del CF Martorell pateix per guanyar i trepitja els talons al líder, l’Atlètic Sant Just

871
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

Triomf del primer equip del Club de Futbol Martorell contra la Unificació Bellvitge (2-0) al CE Torrent de Llops, tres punts balsàmics després de l’empat contra el FC Sant Quirze. Els d’Albert Nualart van imposar-se als riberencs en un partit que es va decidir en el darrer terç i que va suposar mantenir-se una setmana més a la segona plaça, a quatre punts del líder, l’Atlètic Sant Just.

La Unificació Bellvitge va amenaçar ben aviat la porteria defensada ahir per Marc Ollé, però sense l’encert necessari com per desfer l’empat inicial. Passats els primers deu minuts, el perill va arribar a través dels martorellencs. Xavi Sansegundo va rematar un còrner i Balada ho va provar per partida doble també sense encert. Dues accions dels visitants sense eficiència van posar punt i final al primer temps.

Es destapen en el desenllaç

En la represa, Max Magath, Isaac Santaeulària i Joel Paredes van provar de tombar el porter riberenc, Paredes en una acció en què, a més, va caure dins l’àrea sense ser assenyalada penal. Pocs minuts després, l’àrbitre xiulava penal a l’àrea martorellenca, però Marc Ollé va aturar-lo i va salvar els mobles per als blanc-i-vermells. Acte seguit, Xavi Marco va aconseguir el primer, amb un xut ras i per baix.

Marco obria la llauna i Albert Nualart donava entrada a Pau Hernández i Abde per oxigenar l’atac blanc-i-vermell. I era la pantera qui feia el segon. Abde recollia una passada a l’espai i aprofitava la sortida del porter riberenc, que havia pujat a rematar el corner, per fer a plaer el 2 a 0.

L’entrenador dels martorellencs, Albert Nualart, va reconèixer la bona feina de l’equip, tot i que creu que els va costar arrencar amb encert.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La victòria d’ahir manté la taula com estava a l’inici d’aquesta jornada: el CF Martorell és segon, a quatre punts del líder, l’Atlètic Sant Just, mentre que l’Atlètic Júnior, que va perdre contra la Joventut Ribetana, se situa a quatre punts dels martorellencs.

Triomf patit a Lleida

En clau femenina, victòria del primer equip femení al camp del Lleida Pardinyes (2-3). Les d’Issam el Azzouzi van avançar-se a través de Susana Segura i Kitty en el primer temps. Les locals van fer l’1 a 2 a la represa, però les d’Azzouzi van tornar a veure porteria. Tot i el darrer esforç de les lleidatanes, el triomf va marxar cap a Martorell, tres punts que situen les blanc-i-vermelles en la cinquena plaça.

Engeguen amb victòria a casa

L’absolut femení del Club Natació Martorell va imposar-se al GEIEG (8-5) i s’enduu el primer partit de la segona fase de competició. Les martorellenques van dominar en la primera meitat, amb un resultat de 5 a 2.

Les gironines van mostrar més arguments en la segona, quan van ajustar el marcador, però no van ser capaces d’igualar-lo. El GEIEG va posar la por al cos de les de Rafa López, però les martorellenques van saber aguantar la renda i van sumar els dos primers punts de la fase decisiva del curs. El proper rival de les martorellenques serà el CN Granollers, el proper 22 de febrer, un rival a qui ja han guanyat en la primera fase de competició.

En handbol, el primer equip del Club Handbol Martorell va perdre a casa contra el Lleida Pardinyes (25-30), el tercer classificat del grup únic de Primera Catalana. Els de Christian Stahringer van mantenir-se dins del partit en la primera meitat, molt encertats en defensa i deixant el 10-10 al descans.

L’inici del segon temps va ser per als visitants, que van allunyar-se per quatre gols molt aviat i ja no van abandonar la renda. Els groc-i-negres segueixen tercers a la cua, amb sis punts, i empaten el Balonmano Barberà amb els mateixos punts.

I en futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va caure per la mínima a la pista del BarnaSants (1-0) i talla set jornades seguides sense perdre. Amb aquesta derrota, ha cedit un lloc a la classificació. Ara és quart, empatat a 37 punts amb l’Alcoletge, i a quatre dels colíders, la Penya Esplugues i Les Corts.