El CF Martorell pesca la primera plaça en una jornada amb pocs gols i l’empat de l’Atlètic Sant Just

801
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

La 22a jornada en el grup 3 de Segona Catalana ha somrigut al primer equip del Club de Futbol Martorell, que va guanyar ahir l’Atlètic Prat Delta (1-0) i recupera la primera plaça, compartida amb l’Atlètic Sant Just. Els santjustencs van sumar el segon empat consecutiu, en aquest cas contra el CF Molins de Rei (1-1), i ha deixat escapar una renda de quatre punts respecte els blanc-i-vermells.

En el partit d’ahir, els blanc-i-vermells, van avançar-se abans de la primera mitja hora de joc a través d’Albert Serrats. Els martorellencs no van poder desplegar el seu millor futbol fins ben entrat el primer quart d’hora de partit. Jose Balada i Albert Serrats avisaven el porter pratenc. Però l’estratègia va obrir la llauna: Max Maggath centrava perquè Serrats, des de dins l’àrea, fes l’1 a 0 i desfés l’empat inicial.

Els d’Albert Nualart dominaven fins al descans i mantenien la renda sota el seu domini. En la represa, els martorellencs seguien acostant-se a l’àrea visitant, amb dos xuts de Marc Colell i Totti que obligaven l’Atlètic Prat Delta a no desconnectar del partit.

Només una acció involuntària de Guille Gámez i Totti va estar a punt de sorprendre el porter martorellenc, Toni Domínguez. L’entrada de Carlos Donado i Pau Hernández donava vida a l’atac martorellenc, però sense més eficàcia, els blanc-i-vermells no van ser capaços d’ampliar la seva renda.

L’entrenador martorellenc va admetre que la plantilla va buidar-se però no va saber sentenciar el partit quan ho necessitava.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els tres punts d’ahir a casa fa pujar els blanc-i-vermells a la primera plaça, on hi empaten amb l’Atlètic Sant Just, que encadena dos empats consecutius. L’Atlètic Júnior, que també va guanyar, és tercer, a quatre punts.

Empat a domicili

En el cas del futbol femení, empat del primer equip del Club de Futbol Martorell contra el CF Pallejà (1-1). Les d’Issam el Azzouzi van avançar-se a través de Jasmina Alarcón en el minut 68, però van quedar-se amb 10 jugadores arran de l’expulsió de la portera Irene Melero.

Mireia Asensio va prendre les regnes sota pals i només va encaixar un gol a les acaballes que les va privar de tornar a Martorell amb els tres punts a la butxaca. Aquest empat deixa les blanc-i-vermelles amb 24 punts, a la vuitena plaça.

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va caure contra el CB Quart (64-66) en el partit  que va tenir lloc divendres al vespre. Els blaus van mantenir la igualtat durant, pràcticament, tot el partit.

En el tercer quart, martorellencs i gironins van ser capaços d’obrir petits forats. Primer, els de Toni Olivares, amb un parcial que els va posar vuit punts per sobre. Després, el CB Quart, que va capgirar-lo i va posar-se per davant després d’anar a remolc. En el tram final, el desencert en la darrera jugada del partit no va permetre als martorellencs forçar la pròrroga i van quedar a només dos punts del triomf. Els blaus se situen a la sisena plaça, amb un balanç de 9-8, a dues victòries de la cinquena plaça.

La segona seguida

El primer equip del Club Handbol Martorell va imposar-se per 27 a 28 contra l’Handbol Igualada, el primer partit contra els anoiencs que guanyen en els quatre darrers enfrontaments dels dos últims cursos.

Els groc-i-negres van signar un inici molt encertat, amb paciència en atac, i van començar a establir rendes a favor que no van deixar anar en cap moment. En la represa, els locals van proposar un joc més dur i els martorellencs van saber tenir calma per mantenir la renda a favor.

Dos punts més per als de Christian Stahringer, que encadenen dos triomfs seguits i igualen amb els de l’Anoia a 10 punts, a només un del GEIEG.

En clau femenina, el primer equip groc-i-negre va endur-se el derbi contra l’Handbol Sant Esteve Sesrovires (34-23). Les d’Agustín Bou mantenen la imbatibilitat a només dues jornades per cloure la primera fase i ja han sentenciat el seu accés a la fase d’ascens a Lliga Catalana.

En futbol sala, triomf del primer equip del Sala5 Martorell en el derbi contra el FS Sant Esteve Sesrovires (3-7) . En el partit que tancava la jornada, els de Víctor González van destapar-se en la segona meitat. Tot i els tres gols dels locals, van oferir la seva efectivitat com a resposta i van lligar el triomf a domicili.