El primer equip del CF Martorell respon a l’exigència dels seus perseguidors amb un triomf a casa

856
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

Nova victòria del primer equip del Club de Futbol Martorell, que va superar aquest diumenge l’Olímpic Can Fatjó (2-1) i es manté en la segona plaça durant una setmana més, deixant la taula del grup 3 de Segona Catalana com fa una jornada.

L’equip d’Albert Nualart va avançar-se al minut 2 amb una jugada de Xavi Marco que va recollir una pilota i va batre el porter rubinenc. El partit va quedar força igualat tot i la diana dels martorellencs. Els vallesans van endollar-se després del gol i van obligar els de Nualart a reorganitzar-se al terreny de joc.

L’Olímpic Can Fatjó va posar la por al cos a la porteria de Toni Domínguez fins que va aconseguir foradar-la. Quedaven 10 minuts per al descans i es feia efectiu l’empat a 1 a través de Peñarroya.

A la represa, Nualart va fer entrar Víctor Marco i Michael, que van donar descans a Totti i Pau Vidal. Les connexions entre els jugadors de davant arribaven i Amador va forçar un penal que va trencar el partit. Xavi Marco va tornar a marcar i va establir el definitiu 2 a 1. El tècnic martorellenc va reconèixer que el joc va ser una partida d’escacs de la qual en van sortir victoriosos.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els triomfs de l’Atlètic Júnior, l’Atlètic Sant Just i la CPUD Màlaga mantenen, una setmana més, la classificació com estava: l’Atlètic Júnior encapçala la classificació del grup 3 de Segona Catalana, amb 20 punts. Els martorellencs compten amb 19 punts, l’Atlètic Sant Just en té 17 i la Peña Màlaga, 15 .

En clau femenina, triomf a domicili del primer equip martorellenc. L’equip d’Issam el Azzouzi va guanyar el Sant Cugat per 1 a 3, amb gols de Mireia Asensio, Marta Bonastre i Jasmina Alarcón i encadena tres setmanes consecutives sense perdre. Les blanc-i-vermelles són, ara, sisenes, amb 10 punts.

Cinquena derrota consecutiva

El primer equip del club Bàsquet Martorell va caure contra El Olivar a casa (87-90), i segueix sense tastar el gust de la victòria. L’equip de Raul Laita va dominar el partit durant gran part dels minuts. Però un triple dels aragonesos quan restaven pocs segons per al final va dur el partit a la pròrroga.

En el temps afegit, el resultat va mantenir-se igualat, i tot i comptar amb la darrera possessió per tornar a empatar el resultat, els blaus no van tenir encert i es van veure condemnats a una nova derrota. Els blaus tanquen la classificació del sots grup A del grup C amb el Calvià, que tampoc ha guanyat cap partit encara. La setmana que ve, derbi a Esparreguera.

Derrota del primer equip del Club Handbol Martorell. El conjunt de Christian Stahringer va caure (29-39) contra Les Franqueses i encara es manté inèdit pel que fa a victòries en les tres primeres jornades de curs. Els vallesans van agafar un avantatge a l’inici del partit que ja no van deixar escapar. Tot i acostar-s’hi, els martorellencs no van poder eixugar la renda i van veure com els dos punts s’escapaven.

En clau femenina, quarta victòria consecutiva del CH Martorell. Les d’Agustín Bou van superar l’Handbol Esplugues (23-17) i són líders amb 6 punts de 6 possibles.

Tomben un dels capdavanters de la lliga

En futbol sala, triomf del primer equip del Sala5 Martorell contra el Sant Julià (4-5), amb un gol in extremis de Sergi Areny que va donar els 3 punts als vermells. Aquesta victòria situa els martorellencs en la tercera plaça, a només 3 punts de la primera i segona posició. La setmana que ve rebran el Linyola al Pavelló Esportiu Municipal.

En waterpolo, l’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell va guanyar 14 a 4 al CN Sant Feliu en la primera jornada de lliga regular. La setmana vinent visitarà la piscina del CN Granollers.