El primer equip del CF Martorell s’emporta el derbi contra el Sant Andreu i se situa segon a la taula

978
CF Martorell (imatge: Marta Gila)

La tercera jornada de lliga al grup 8 de Tercera Catalana ha acabat amb la segona victòria consecutiva del primer equip del Club de Futbol Martorell a domicili. Els blanc-i-vermells van imposar-se al filial del Sant Andreu de la Barca (0-2) i sumen 7 dels 9 primers punts en joc.

Abde va obrir la llauna a Can Salvi, quan només passava un minut del primer quart d’hora de joc. Els martorellencs van dominar la primera meitat i van tancar el primer temps amb el 0-1 al marcador. En la represa, Xavi Marco feia la sentència, gràcies a un gol des de la frontal, al minut 56. Tot i tenir dues opcions d’escurçar distàncies, el Sant Andreu no va tenir fortuna i la porteria de Joan Pujol va quedar a zero. D’aquesta manera, els d’Albert Nualart van guanyar 0-2 i se situen en segona posició, amb 7 punts. Els blanc-i-vermells empaten amb la Peña Unión Málaga i el Levante Las Planas amb els mateixos resultats al capdamunt de la taula. El Vallirana, amb 9 punts, és el líder.

Clouen la pretemporada

El primer equip del Sala5 Martorell, de la seva banda, ha finalitzat la tongada de partits amistosos previs a l’inici de la lliga regular. Els de Víctor González van perdre a Vacarisses (4-5) i van guanyar a casa el Castellar (1-4), dos resultats amb què tanquen la pretemporada abans de l’estrena en lliga, el proper cap de setmana a la pista de La Sentiu, a Lleida.

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell van imposar-se al Valur de Reykjavík (86-64) en el tercer amistós del curs. Els d’Adrià Alonso van guanyar a casa després de les dues derrotes en la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB.

En handbol, derrota per la mínima del primer equip del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Club Manyanet (30-31). Durant el partit, l’alternança en el marcador va ser una constant i una errada defensiva dels groc-i-negres va servir en safata el gol de la victòria al Manyanet.