El primer equip del CF Martorell venç el líder a casa i es queda a només un punt de la primera plaça

1386
CF Martorell (Marta Gila)

El Club de Futbol Martorell va guanyar ahir al migdia al Vallirana (3-1) i puja fins a la segona posició del grup 8 de Tercera Catalana. Els d’Albert Nualart van segellar la victòria en la segona meitat i segueixen puntuant a cada jornada. Albert Serrats va avançar els blanc-i-vermells en la primera part. a la represa, el martorellenc Kevin Domínguez, jugador del Vallirana, va empatar el partit a través d’una falta a mitja hora per acabar el partit. La resposta dels blanc-i-vermells va ser ràpida, a través d’Abde i Max Magatt al cpa de 4 minuts, que van fer el 3 a 1 i van trencar el partit.

El conjunt martorellenc se situa en segona plaça, amb 14 punts, a només un punt del Pallejà, que va guanyar el Cervelló a domicili (1-5). La propera setmana tornarà a jugar a casa, contra la Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat (1-5).

Segona derrota a LEB Plata

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell davant l’Aceitunas Fragata Morón (69-79) en la segona setmana de competició. Els d’Adrià Alonso van tenir a tocar la victòria, després de capgirar un desavantatge de 10 punts, però les errades defensives els va condemnar a una nova derrota. Ara per ara, els martorellencs són penúltims a la taula, empatats amb el Zamora, el BC L’Hospitalet, el Real Canoe i el Cambados.

En handbol, victòria del primer equip del Club Handbol Martorell a domicili, a la pista de l’Handbol Sant Miquel (22-23). El triomf dels martorellencs és el primer del curs i arriba després de la derrota de la primera jornada contra el Llavaneres.

I en futbol sala, empat del primer equip del Sala5 Martorell en el derbi contra el Sant Esteve Sesrovires FS. El martorellenc Fouad va fer el gol dels sesrovirencs, quan només passava un minut de la segona meitat, mentre que Iken va contestar-hi set minuts després, per fer l’empat a 1. Malgrat comptar amb més ocasions per desfer l’empat, els martorellencs no van poder convertir-les i van haver de conformar-se amb un punt.