El femení de waterpolo del CN Martorell renuncia a la Primera Divisió estatal per motius esportius

561

El primer equip femení de waterpolo del Club Natació Martorell no jugarà la temporada vinent a Primera Divisió estatal, tot i haver-se guanyat el dret a fer-ho. L’equip de Rafa López va assolir el desitjat ascens després de diverses temporades perseguint-lo. El club al·lega motius esportius per renunciar a la seva participació i continuarà un any més a Primera Catalana.

Les martorellenques van aconseguir el passat mes de maig a Talavera de la Reina (Toledo) l’ascens a Primera Divisió estatal, superant a la fase final els cinc partits disputats. El primer equip femení portava diverses temporades buscant aquest ascens que finalment no es produirà.

La presidenta del Club Natació Martorell, Eva Rodríguez, explica que “tenim un equip just en nombre de jugadores i afrontar una Primera Divisió, on la competició és més complicada i amb equips molt forts, era tècnicament complicat. Seria més un patiment que un gaudir la competició. Hem intentat trobar jugadores fins a l’últim moment”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Eva Rodríguez assegura que el tema econòmic era important per jugar a Primera estatal, però “amb l’esforç de l’entitat i el suport que ens ha brindat l’Ajuntament hauria estat possible”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

El primer equip femení tornarà a intentar l’ascens de categoria el proper curs, però “amb l’objectiu de créixer i consolidar l’equip” per poder gaudir de Primera estatal, diu la presidenta.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell
Equip waterpolo femení CN Martorell
Equip waterpolo femení CN Martorell