El femení del CF Martorell guanya la lliga i ascendeix, per primer cop, a Primera Divisió

1545
(CF Martorell)

El triomf del primer equip del Club de Futbol Martorell al camp del CF Vallirana (1-4) dóna el campionat de lliga a les martorellenques i l’ascens a Primera Divisió. Ahir, a Vallirana, les blanc-i-vermelles van guanyar en el penúltim partit de la lliga regular i s’asseguren la plaça a Primera per a la temporada 2018-2019.

Marta Moragas va estrenar el marcador en el minut 21, en la primera ocasió clara del partit. Cinc minuts més tard, Susana Segura va provocar un penal que Mireia Ros va encarregar-se de transformar. I abans dels descans, les blanc-i-vermelles van tenir una nova oportunitat per eixamplar la renda. Va ser Judit Garrido, qui va col·locar un xut des de la frontal al fons de la xarxa del Vallirana.

En la segona meitat, les locals van aconseguir l’únic gol aprofitant l’errada defensiva de les blanc-i-vermelles, però Susana Segura va convertir el quart a les acaballes del partit i va tancar la golejada. Les martorellenques van festejar el triomf, el campionat de lliga i l’ascens al vestidor i van estar acompanyades pel president de l’entitat Josep Ramon Vigueras i altres directius del club.

Vius a la Copa

També en futbol, el primer equip del CF Martorell no dóna, encara, per finalitzada la temporada. Els blanc-i-vermells disputaran una nova fase de la copa Catalunya després d’imposar-se ahir a l’Athletic Rubí (0-3) en la tercera fase d’aquesta competició.

Dos gols d’Albert Serrats i un de Víctor Marco van donar la victòria als martorellencs, un triomf que podria haver estat més folgat davant la incapacitat dels vallesans d’acostar-se al marcador. En el sorteig d’aquest migdia, l’equip d’Albert Nualart ja coneix el seu rival: es tracta del CF Vilanova i la Geltrú, el campió del grup 3 de Segona Catalana. Encara es desconeix l’horari, però el partit se celebrarà el proper cap de setmana al CE Torrent de Llops.

Medalla i quarta plaça

En el Campionat de Catalunya sub18, sub20 i sub23 que s’ha celebrat aquets cap de setmana a l’estadi Joan Serrahima el Martorell Atlètic Club hi ha estat present amb 15 atletes.

Laia Castaño va aconseguir la medalla de bronze en els 5000 metres llisos en la categoria sub18; Carmen Díaz, en sub20, va ser la quarta millor corredora de Catalunya en la prova de 100 metres tanques.