El primer torneig de llegendes reunirà a Martorell jugadors de l’època daurada del futbol sala estatal

1170
Partit de llegendes Miró Martorell-AJBFS
Partit de llegendes Miró Martorell-AJBFS

El Pavelló Esportiu Municipal serà l’escenari de la primera edició del torneig de llegendes de futbol sala. El Miró Martorell, l’Industrias García, l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala i la Asociación de Jugadores Futbol Sala (Madrid) seran els conjunts que formin part d’una cita que permetrà veure els equips que van portar el millor futbol sala d’elit a Martorell.

La cita, promoguda pel Sala5 Martorell, neix arran del partit solidari de llegendes que va tenir el desembre de 2016 a Martorell, en motiu dels 25 anys de La Marató. Aleshores, van trobar-se cara a cara el FS Martorell amb l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala. Ara, el club martorellenc ha decidit obrir la posibilitat a que dos conjunts més hi prenguin part i es converteixi en un torneig que durarà tot el matí.

Lligueta i presentació del Punt de Trobada

El torneig serà en format de lliga de tots contra tots, cada equip jugarà tres partits. Els juagdors del club social Punt de Trobada, entitat amb qui el Sala5 Martorell ha signat una vinculació per a la propera temporada, faran acte de presència a partir de les 11.30h i també seran partícips d’aquesta cita.

L’Industrias Garcia-Miró Martorell obrirà el foc del torneig, a les 10.00h. Després d’aquest primer partit, durant el partit es disputarà la resta d’enfrontaments i és previst que l’entrega de premis es faci a les 13.40h.

Noms més que coneguts

El torneig de llegendes permetrà veure figures que van fer vibrar Martorell amb el millor futsal estatal. Per part local, Jordi Gay, Ñeco, Diego Blanco, Uriel Pesqueira o Fredy seran peces indiscutibles en aquesta plantilla. En clau colomenca, Óscar Redondo serà un dels referents en la plantilla de l’Industrias García. L’Associació de Jugadors Barça de Futbol Sala comptarà amb Valtinho o Jaime Solana. I la Asociación de Jugadores de Futbol Sala tindrà en les seves files exjugadors com Alberto Merino o Óscar Jiménez.

Tant el Miró Martorell com l’Industrias García han volgut recuperar el seu tret d’identitat i ho han fet prenent els noms originals de la millor època de futbol sala estatal a Martorell. Segons el vicepresident del Sala5 Martorell, Xavier Torres, “recuperem el nom de Miró, el nom pel qual ens coneixien arreu”.

Xavier Torres, vicepresident Sala5 Martorell

Torres ha explicat que la intenció d’engegar aquest torneig neix per la bona experiència del partit benèfic de llegendes de fa dos anys.

Xavier Torres, vicepresident Sala5 Martorell

Cada equip jugarà tres partits i el conjunt que sumi més punts al final de la jornada s’endurà el primer premi de la primera edició del torneig de llegendes. Els partits tindran una durada de 25 minuts i estaran arbitrats per col·legiats de la Federació Catalana de Futbol.