El primer Vila Market de l’associació Fem Vila porta centenars de persones als jardins de l’Enrajolada

1124
Vila Market Nit 2017. Vila Market Nit 2017. Fem Vila, associació de comerços i serveis del nucli antic. Jardins de l'Enrajolada
Vila Market Nit 2017

Centenars de persones van passar pels jardins de l’Enrajolada i el seu entorn aquest dissabte al vespre i nit en la posada en escena del primer Vila Market que organitza l’entitat Fem Vila. Una iniciativa lúdica i comercial per apropar el comerç del barri, que va comptar amb 14 parades de productes de moda, estètica, complements, alimentació i altres serveis. Els visitants també van poder gaudir d’una oferta gastronòmica, de begudes i copes i de música ambiental i en directe.

Des de les 19.00h i fins la matinada, els visitants van descobrir la variada oferta de les pop-up stores de botiguers que formen part d’aquesta nova associació de comerços i serveis del nucli antic de Martorell: roba, complements, productes de bellesa, teràpies, productes naturals i alimentació de proximitat, amb descomptes i promocions. En total, 14 parades distribuïdes al llarg i ample dels jardins de l’emblemàtica Enrajolada Casa-Museu Santacana.

A l’exterior s’hi van ubicar 3 parades -amb 2 food trucks– de menjar que incloien menús aptes per a vegetarians, vegans i celíacs, i un establiment de cerveses. Això va permetre la concurrència fer un mos, seure i passar una bona estona a la zona chill lounge. Tot plegat, regat amb música ambiental i el directe de Studio 4, a ritme de soul i blues.

Els visitants opinen

Promocionar el comerç del barri i passar una bona estona amb amics i família en un dels indrets més emblemàtics i agradables de Martorell va ser l’objectiu de la vetllada. Així ho expressava, per exemple, l’Anna Alzina, qui deia que “hem vingut a passejar i mirar. Crec que és una bona iniciativa per a que els comerços de La Vila surtin del seu lloc habitual”. La Montse González hi va assistir “perquè una amiga m’ho va recomanar. Ha valgut la pena, perquè no coneixia aquest indret tan maco i he vist coses interessants, com ara un establiment de productes naturals”. L’Anna Rico se’n va assabentar “pel boca-orella. La decoració és preciosa i tot està molt ben muntat i molt maco, i potser per un altre cop estaria bé que hi hagués més llocs de menjar”. Finalment, la Cristina deia que “està molt bé per fomentar l’ambient de La Vila i aprofitar aquest espai ara que encara fa bon temps. L’ambient és molt maco i he vingut a mirar botiguetes i a prendre una cervesa”.

Opinions dels visitants del Vila Market 2017