El Progrés anima a posar parada, triar i remenar a la VI edició del Mercat del Trasto

553

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés organitzarà el diumenge 26 d’abril el VI Mercat del Trasto a la pista jardí, coincidint amb la Fira de Primavera. Facilitar la reutilització i l’estalvi són els objectius de l’activitat. Les inscripcions ja estan obertes a la seu de l’entitat per a particulars i associacions que hi vulguin participar.

El VI Mercat del Trasto es celebrarà el diumenge dia 26 d’abril de 2015, de 10.00 a 14.00h, a la pista jardí del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés de Martorell (c/ Mur, 64), sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

La participació està oberta a tota la ciutadania, es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació. Per ser titular d’una parada caldrà ser major d’edat.

Mònica Oller, una de les organitzadores del mercat, ha dit que “es poden comprar, vendre, intercanviar o regalar tot tipus d’objectes de segona mà en bon estat que no comportin risc ni cap dany per l’adquirent, a excepció d’aliments, animals o productes perillosos. Queda prohibida la venda professional i els estocs procedents de botigues i l’artesania”.

L’objectiu d’aquest mercat de segona mà és “facilitar a la ciutadania la reutilització, evitant que molts objectes que encara estan en bon estat esdevinguin residus. Un estalvi mediambiental que alhora ho és també per a les butxaques de tothom”, ha explicat.

Inscripcions
La quota d’inscripció és de sis euros. Aquest import donarà dret a una taula d’aproximadament 2 x 0,80m i a dues cadires. Els participants poden portar-se més cadires pròpies, però no poden instal·lar cap més taula. Els diners de la quota s’utilitzaran per a cobrir les despeses d’organització, neteja i publicitat.

Les inscripcions es realitzaran presencialment a la secretaria de l’entitat (c/Mur, 64) entre els dies 16 de març i 22 d’abril (ambdós inclosos), o fins que els setanta espais disponibles quedin coberts, dins l’horari d’atenció al públic (de dilluns a dijous de 17.30 a 20.00h).

L’organització es reserva el dret suspendre o ajornar la data de celebració del mercat en cas de pluja o de condicions meteorològiques adverses.