El Progrés s’aproparà al col·leccionisme de punts de llibre i de complements de cervesa pel Roser

927
Racons del Vimart. Espai Bombolles. El Roser 2017. El Progrés
Espai Bombolles a El Progrés

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés continua amb l’aposta d’atreure nous públics a les seves instal·lacions del carrer del Mur i la propera acció programada serà la Trobada de Col·leccionisme de Punts de Llibre i de Complements Cervesers. La cita serà el diumenge 7 d’octubre, coincidint amb el Mercat del Trasto que organitza l’entitat dins la festa del Roser. L’indret és la Sala dels Miralls o Cafè d’El Progrés, de 10.00 a 13.00h, la inscripció serà gratuïta i ja és oberta.

El membre de junta d’El Progrés Ramon Malet és organitzador d’aquest esdeveniment que va tenir un precedent la passada Fira de Primavera, amb el primer tast de la Trobada de Col·leccionisme de Complements Cervesers. Malet explica que, tot i la precocitat amb la que es va organitzar, va funcionar prou bé. Ara, amb més temps, s’espera que tingui més acceptació i que hi participin més col·leccionistes.

Ramon Malet, membre de junta d'El Progrés

Complements cervesers

En referència a la Trobada de Complements Cervesers, Malet reconeix que la idea va sorgir “una mica per casualitat, tot descobrint a internet que era una temàtica que tenia força acceptació”. Es va posar en contacte amb l’Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveser i van engegar amb unes quantes taules la passada Fira de Primavera. Ara repeteixen, i tothom qui vulgui podrà portar i intercanviar “etiquetes de marques cerveseres, llaunes, envasos buits i curiosos, xapes, gots o pósters de marques de cervesa”.

Ramon Malet, membre de junta d'El Progrés

Punts de llibre

Pel que fa a la temàtica dels punts de llibre, Malet explica que “ens hem posat en contacte amb l’Associació El Troc i amb Mondopunts, que hi col·laboraran. Qualsevol col·leccionista que vulgui podrà exposar els seus punts de llibre i intercanviar-los, i El Progrés farà una edició especial de punt de llibre commemoratiu de la Trobada, que rebran en forma d’obsequi els participants.

Ramon Malet, membre de junta d'El Progrés

Com participar-hi?

Tant per participar en la Trobada de Col·leccionisme de Punts de Llibre com la de Complements Cervesers, l’únic requisit és enviar un correu electrònic a secretariaelprogres@gmail.com a l’atenció de Ramon Malet. Des de l’entitat, i de manera totalment gratuïta, es facilitarà una taula i dues cadires per a poder exposar els objectes. El límit d’inscripció és el 3 d’octubre. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre, de 10.00 a 13.00h, al Cafè d’El Progrés o Sala dels Miralls.