El RC Gòtics i el FC Barcelona accedeixen a la final de Divisió d’Honor de rugby en guanyar a Martorell

438
Semis Divisió Honor rugby
Semis Divisió Honor rugby

El CE Torrent de Llops ha acollit aquest matí el bo i millor de la Divisió d’Honor de rugby català. Quatre equips han lluitat per dues places a la gran final que es disputarà la setmana vinent al camp de la Foixarda (Barcelona). El RC Gòtics i el FC Barcelona són els dos conjunts que lluitaran per ser campions d’aquesta categoria.

En la primera semifinal, el RC Gòtics ha complert amb les travesses i, com a un dels conjunts que es va classificar de manera automàtica per a les semifinals, ha fet la feina, tot i que no ha estat exempta d’emoció. Els barcelonins han guanyat el CEU (16-10) en un partit on ha dominat fins ben entrada la segona meitat. El CEU ha anat guanyant terreny i ha fet dubtar els seus veïns barcelonins. Però el Gòtics ha mantingut el seu domini i ha guanyat el primer bitllet per a la final que es jugarà la setmana vinent.

El FC Barcelona tomba el favorit 

En l’altra banda del quadre, el FC Barcelona s’ha imposat al Rugby Club Sitges en un ajustadíssim 17 a 22. Els blaugrana van accedir a la semifinal després de tombar el Químics i ha hagut de superar les envestides dels sitgetans per guanyar-se el bitllet a la final que es jugarà a La Teixonera (Barcelona).

Les semifinals han estat retransmeses per La Xarxa i la plataforma Xala, amb el CE Torrent de Llops com escenari per tercer any consecutiu. La temporada passada es va estrenar la retransmissió en directe i enguany, La Xarxa ha tornat a apostar per instal·lar els seus equips per oferir en directe ambdós partits des de Martorell.

Amb organitzadors locals

El Rugby Club Martorell ha estat el club amfitrió i ha posat a disposició de la Federació Catalana de Rugby jugadors, entrenadors i membres del club perquè les semifinals es juguessin en les millors condicions. Un grup d’uns 15 jugadors del club martorellenc s’ha encarregat de mantenir el camp amb totes les pilotes disponibles, mentre que la resta de membres del RC Martorell ha donat recolzament a l’organització d’ambdues semifinals.

El proper cap de setmana es disputarà la gran final de la Divisió d’Honor catalana. La Teixonera posarà cara a cara el RC Gòtics i el FC Barcelona per conèixer qui és el millor equip d’aquesta categoria. Una final que haurà tingut una prèvia martorellenca.