El regidor de l’Ajuntament, Lluís Tomàs, serà diputat pel PSC a la Diputació de Barcelona

486

El regidor de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Tomàs, serà nomenat aquest dimecres diputat a la Diputació de Barcelona pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Serà l’únic electe martorellenc present a la corporació i l’únic electe de l’Ajuntament que viurà exclusivament de la política.

Lluís Tomàs pren el càrrec de diputat com a “repte il·lusionant que tiraré endavant per posar-me sempre al servei dels ciutadans de la meva comarca i coordinar les màximes accions possibles per tal de beneficiar la ciutadania de Martorell”. El regidor martorellenc també haurà de fer-se càrrec d’una part de la comarca de l’Alt Penedès i l’Anoia.

La trajectòria de Tomàs

Tomàs va néixer a Badalona el 1958, va viure la seva joventut al barri de Buenos Aires i després al barri Verge de Carme de Martorell. Posteriorment, va traslladar la seva residència a Castellví de Rosanes, on hi va ser l’alcalde els darrers 15 anys pels INCAS-Progrés Municipal.

El maig passat es va presentar com a candidat a l’alcaldia de Martorell pel PSC als darrers comicis electorals obtenint quatre regidors (1.884 vots) i establint-se com a segona força.

Tomàs ha treballat a l’emissora municipal Ràdio Martorell durant 33 anys, fins al seu nomenament com a regidor del PSC a l’oposició.

Constitució de la Diputació de Barcelona

Els recursos presentats en alguns municipis de la província de Barcelona contra la proclamació dels regidors electes en els comicis del 24 de maig va provocar que el ple de constitució de la Diputació de Barcelona quedés ajornat fins al proper dimecres 15 juliol (12.00h).

La nova Diputació estarà formada per 51 diputats, repartits en funció dels resultats de les municipals: 14 diputats de CiU, 11 d’ERC, 10 de PSC, set d’Entesa, i tres més per al PP, C’s i la CUP.