El repartiment de material de protecció individual no s’atura

933

L’Ajuntament de Martorell segueix repartint material sanitari als hospitals i residències. Guants, bates i mascaretes donades per empreses, particulars i la Diputació de Barcelona. L’alcalde demana que la solidaritat no pari, ja sigui a través de la xarxa de voluntariat o la cessió d’equips de protecció individual.

“Els nostres sanitaris i el personal de les residències necessiten material cada dia. És material generalment d’un sol ús i necessiten un abastiment periòdic per tenir cura dels usuaris i dels pacients i poder-los donar assistència amb garanties. No ens podem relaxar”, ha reiterat l’alcalde Xavier Fonollosa.

El batlle també ha incidit en la importància de ser responsables i seguir complint les mesures de confinament. “Em sento orgullós de Martorell i de la seva gent, perquè estem fent un exercici de responsabilitat individual i col·lectiva impressionant, espectacular i admirable. A Martorell la gent es queda a casa i, d’aquesta manera, lluitem contra la propagació del virus. Un gran exercici de responsabilitat. Ho estem fent bé i comencen a veure’s els efectes”.

324 infectats per coronavirus

A l’Hospital Sant Joan de Déu hi ha 193 infectats per coronavirus, dels quals 112 són personal sanitari i 81 són pacients ingressats amb positiu (40 dels quals de Martorell, inclòs el personal sanitari). A banda hi ha 17 persones aïllades pendents del resultat de la prova.
Ja són 81 positius ingressats a l’Hospital del Sagrat Cor, 10 positius a l’Hotel Salut i 40 veïns de Martorell confinats al seu domicili després d’haver donat positiu. En total, 324 persones infectades de coronavirus de les quals 109 són de Martorell.

A més, avui hem de lamentar quatre morts més a Martorell. Una a l’Hospital Sant Joan de Déu, cap de les residències de gent gran i tres de l’Hospital Sagrat Cor. En total quatre defuncions de les quals una persona és de Martorell i tres són de fora.

Avui també s’han donat d’alta quatre persones a l’Hospital Sant Joan de Deu.