El rocòdrom del CE Torrent de Llops acull 400 persones en la seva posada en marxa

1419
Rocòdrom

El Complex Esportiu Torrent de Llops compta des d’avui mateix amb un rocòdrom i una zona per practicar activitats d’aventura. Aquest matí, en una jornada on hi han passat unes 400 persones, la nova zona d’esports ha engegat sota la supervisió de monitors especialitzats.

El rocòdrom va començar a construir-se fa prop de dos mesos i s’ha instal·lat en un els laterals de la pista d’atletisme del CE Torrent de Llops. A la part de davant s’hi ha afegit una petita zona d’entrenament, anomenada boulder, on els participants en la pujada al rocòdrom han practicat abans de pujar a fer les vies que ofereix la nova instal·lació. El rocòdrom sorgeix d’una proposta dels Pressupostos Participatius de l’edició 2017, que va anar a càrrec de Javier Duro.

12 itineraris modificables

El rocòdrom compta amb 12 vies, de tres graus de dificultat diferents. El gruix de vies són de cinquè grau, vuit en total. Tres més són de sisè grau i només un n’és de setè, la dificultat més alta. Aquestes vies són modificables en funció de la necessitat i el coneixement dels participants.

Durant la jornada també s’ha pogut provar la zona d’equilibris sobre cordes, l’Slak Line, així com un taller de nusos per assegurar-se a l’hora de practicar escalada. El plat fort, però, ha estat la pujada al rocòdrom, una activitat que era apta per a infants a partir de sis anys i també per a adults.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, hi ha assistit acompanyada per l’alcalde Xavier Fonollosa i d’altres regidors del govern. Leiva ha provat en primera persona el rocòdrom i la resta d’activitats, i ha parlat d’una aposta clara pels esports d’aventura en família a Martorell.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Per altra banda, ha destacat l’aposta per esports d’un altre tipus, menys habituals, per incloure’ls en el seu dia a dia.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Les instal·lacions del CE Torrent de Llops queden més reforçades després que es renovés la pista d’atletisme a l’inici del curs passat i s’hagi instal·lat el rocòdrom i la zona d’activitats d’aventura.