El Rugby Club Martorell aconsegueix recaptar 300 euros per la campanya ‘Movember’

749

El Rugby Club Martorell ha mostrat la seva cara més solidària i aquest novembre ha participat a la campanya Movember, una iniciativa que naixia l’any 2003 en un equip de rugby a Austràlia per a recaptar fons pel càncer de pròstata i testicular. El club martorellenc ha aconseguit 300 euros a través d’un triangular celebrat el 28 de novembre.

La campanya Movember promou que, durant el mes de novembre, els homes llueixin bigoti, es facin una foto, la pengin a la pàgina web de la Fundació Movember i votin la imatge que més els hi agradi. Cada vot implica una aportació econòmica, una manera d’anar sumant fons per a aquesta lluita.

El passat 28 de novembre se celebrava un triangular entre el Rugby Club Martorell, els Dragons de la Mola i els Químics. Durant la jornada, els espectadors, simpatitzants, jugadors, entrenadors i aficionats van poder aportar el seu granet de sorra mitjançant diverses guardioles ubicades al Complex Esportiu del Torrent de Llops.

El recapte total ha estat d’uns 300€, una xifra que donaran a la fundació. L’entrenador del sènior masculí, Vasko, ha dit que “Martorell és un poble molt involucrat, no és el primer any que el seguim, és la nostra manera de participar en una lluita que, tard o d’hora, ens afectarà a molts homes. Ajudem a conscienciar la gent que ens segueix, a través de l’esport que ens agrada”.