El rugby martorellenc entrenarà fins que acabi juliol en una fase prèvia a la pretemporada

569
Tornada Rugby Club Martorell
Tornada Rugby Club Martorell

Els equips absoluts del Rugby Club Martorell ha tornat als entrenaments i ho han fet seguint les mesures de seguretat recomanades i sense contacte en les seves sessions. Tant els primers equips del club martorellenc com els conjunts sub-14, sub-16 i sub-18 han tornat a trepitjar la gespa i ho faran durant tot el que resta del mes de juliol.

El pas previ a l’inici de la pretemporada està sent per als absoluts del Rugby Club Martorell una manera per tornar a veure’s les cares, reprendre el contacte i no acusar els quatre mesos lluny dels terrenys de joc, ja que encara no se sap quan tornarà la competició. Ho explica el president de l’entitat, Bernat Tàpia.

Bernat Tàpia, president RC Martorell

Sobre els entrenaments, exposa que es tractaran de tecnificacions reduïdes que els ajudaran a encara l’inici de la temporada.

Bernat Tàpia, president RC Martorell

L’inici de les lligues i els formats que seguiran són encara una incògnita per al club, que no sap del cert els terminis per començar.

Bernat Tàpia, president RC Martorell

El club encara no ha definit els entrenadors dels absoluts, i és que espera a resoldre abans l’aspecte més institucional. La presidència, ara en mans de Bernat Tàpia, podria canviar de mans si dimiteix la junta directiva en bloc, que és previst que passi a finals de mes. Tot i el canvi, l’entitat encara no sap com celebrarà l’assemblea per escollir nou president, i és que telemàticament no pot dur-la a terme, si es tracta de designar un nou president.