El Sala 5 Martorell ja té rivals i dates per a la nova singladura a Segona Nacional B de futbol sala

466

El primer equip del Sala5 ja coneix els rivals amb qui s’enfrontarà el curs 2016-2017, després que aquesta setmana la Federació Espanyola de Futbol hagi confeccionat i publicat els calendari de competició. Fins a 16 equips formaran el grup 3 de la Segona Nacional B, que enguany comptarà amb 13 equips catalans, dos de la Comunitat Valenciana i un de les Illes Balears. Dels 16, dos menys que el curs passat, tres perdran la plaça a Segona Nacional B.

El Sala 5 debutarà a la pista de L’Hospitalet Bellsport el proper 17 de setembre, mentre que haurà d’esperar al cap de setmana del 24 i 25 de setembre per estrenar-se a casa, i serà contra el Catgas Energia Santa Coloma B, al Pavelló Esportiu Municipal.

Els rivals catalans dels vermells seran enguany l’Escola Pia de Sabadell, el CCR Castelldefels, el Catgas Energia Santa Coloma ‘B’, el Manresa FS, l’AE Hospitalet Bellsport, l’Olympic Floresta, el FS Gavà, el Salou, La Unión Santa Coloma, el Futbol Sala Ripollet, el Futsal Barceloneta i el CF Corbera.

Pel que fa als desplaçaments més llunyans, aquests seran al País Valencià per enfrontar-se a L’Olleria FS, de la província de València, i el Bisontes de Castelló (antic Playas de Castelló), mentre que el rival balear serà el VFS Peña Deportiva Santa Eulària. En aquest curs, el Corbera, el Gavà i L’Olleria FS són els equips nous en la competició, i ocupen les places de l’Esparreguera, el Montcada i el Pallejà FS.