El Sala 5 persegueix un triomf al pavelló esportiu que l’allunyi dels llocs perillosos

328

El Sala 5 Martorell rep la visita dissabte (17.45h, pavelló esportiu) del Barceloneta CFS en una setmana que hauria de servir als martorellencs per decidir, d’una vegada per totes, on miren. Si prenen l’ambició necessària per aixecar-se del cop i ofereixen un equip complet a banda i banda de la pista o si els toca ballar amb les últimes posicions de la taula.

Amb 16 punts, el Sala 5 Martorell encadena dues jornades consecutives sense guanyar, a més de 4 seguides en què, com a visitant, no ha aconseguit guanyar a domicili. Si la mala dinàmica lluny de Martorell era dolenta i podia refugiar-se en el pavelló esportiu per guarir les ferides, la setmana passada s’esborrava aquesta opció.

La selecció catalana, a les IEM

La selecció catalana juvenil femenina farà dues sessions d’entrenament aquest dissabte a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM) de Martorell. El combinat català està dirigit per Josep Ibáñez, exentrenador del Club Handbol Martorell, a més de Pepe Olivares i Gisele Guerrero.

Les dues sessions tindran lloc a les 10.00h i a les 15.45h i serviran per preparar els Campionats estatals de comunitats autonòmiques que tindran lloc a Almeria a principis de gener de 2016. El diumenge 6 de desembre, repetiran matí i tarda, a Sant Esteve de Palautordera, juntament amb la resta de seleccions femenines.

En natació, Alfonso Muñoz i Enrike Garcia, del Club Natació Martorell, participaran del 5 al 8 de desembre als Campionats de Catalunya infantil-júnior d’hivern que tindran a la piscina Can Llong, de Sabadell. Aquest és el primer campionat de la temporada després de fer-ho en la Lliga Catalana.

Muñoz participarà en tres proves -100 i 200 papallona i 50 lliures- i Garcia en dues proves -100 i 200 braça-. Els temps d’Alfonso en la proves que participa són 100 papallona (1:10.03), 200 papallona (2:44.47) i 50 lliures (29.66) i d’Enrike als 100 braça (1:24.16) i 200 braça (2:52.55).