El Sala5 Martorell cedeix contra el líder abans dels setzens de final de la Copa del Rei

619
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va perdre a la pista de l’AE L’Hospitalet Bellsport (4-3) i es manté a la cinquena plaça, amb quatre punts, després d’encadenar dues desfetes seguides. Malgrat la derrota, l’inici de partit a la pista riberenca va ser per als vermells, que van protagonitzar les primeres accions de perill, amb un Toni Sánchez molt actiu. Quan només passaven tres minuts, Malik va avançar els martorellencs. Després d’una recuperació perfecta en defensa, va trenar un contraatac en superioritat amb el mateix Sánchez i va acabar xutant ell al fons de la xarxa.

La resposta del capità local Ceni no es va fer esperar, i és que recollint una passada a l’espai del porter Joan Miñano va trobar-se sol i va afusellar Àlex Delgado. Josep Coca va xutar però la defensa va refusar-la, un rebuig que va capturar Cristian per transformar l’1 a 2. El Sala5 s’esforçava a tallar el perill que els riberencs creaven des de les bandes i gaudia, a més, d’oportunitats per ampliar la seva renda. Dues contres pràcticament perfectes, sense encert, i un xut de Cristian al pal que no pujava al marcador privava els vermells de marxar amb calma al descans. Per contra, Chechi empatava des del doble penal als instants finals i deixava el partit obert.

Un segon temps sense fortuna

En la represa, els martorellencs van afanyar-se a buscar més gols, i a fabricar-los des de darrere, posant problemes a la sortida de pilota de l’AE L’Hospitalet Bellsport. I van aconseguir-ho, tot i que sense encert de cara a porteria. Passat l’equador de la segona meitat, era el conjunt riberenc el que mostrava més arguments per avançar-se en l’electrònic. A set minuts per al final del partit, ho aconseguia: Ivan es quedava sol davant de Delgado i esquivava Toni Sánchez per fer el tercer. A una mica menys de sis minuts per al final, Joan Rusines empatava de nou, aprofitant un contraatac conduït per Oussama Chefrau i en què rebia tot sol.

Els locals seguien gaudint d’oportunitats i, en la més complicada, Chechi enviava un xut al pal que es reconvertia en golàs a una mica més de dos minuts per al final. Joan Rusines va tenir dues opcions per tornar a empatar el partit, però de nou el porter local va evitar-ho i no va poder donar un punt als vermells. Al final del partit, l’entrenador Víctor González va admetre el bon paper dels riberencs tot i que va confessar que l’equip va oferir resistència

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Sense temps per descansar, els martorellencs rebran demà el Penyíscola FS en els setzens de final de la Copa del Rei. González va explicar que per als partits de copa, l’equip es manté amb la il·lusió intacta.

Els del Baix Maestrat estan dirigits per Manuel Collado, Manolín, qui va ser jugador del FS Martorell, i són cinquens a la taula de Primera Divisió. El partit serà demà (19.00h) i podran seguir-lo en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM).